Dutch FilmWorks Digital & Home Entertainment releases NL zomer 2023

Logo

Deze zomer brengt Dutch FilmWorks weer lekker veel nieuwe digital en home entertainment releases. Zo is het indrukwekkende drama Toen Ik Je Zag inmiddels beschikbaar om te streamen en verschijnt deze ook op DVD en Blu-Ray. Dit verhaal is gebaseerd op de bestseller van Isa Hoes over het leven met haar man Antonie Kamerling.  De spannende actiefilm Dungeons & Dragons: Honor of Thieves - een verfilming van de gelijknamige game - komt beschikbaar op Blu-Ray en DVD net als de comedy Maybe I Do met een welbekende sterrencast, en last maar zeker niet least de keiharde actiefilm Black Lotus met wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven in zijn eerste internationale filmhoofdrol. 

DIGITAL RELEASES

TOEN IK JE ZAG

Naar de bestseller die Isa Hoes schreef over het leven met haar man Antonie Kamerling.

Acteurskoppel Esther (Noortje Herlaar) en Bastiaan (Egbert-Jan Weeber) leidt op het eerste oog een droomleven. Ze krijgen allebei de ene na de andere fantastische rol aangeboden, wonen met hun kinderen op een idyllische boerderij en zijn nog altijd stralend verliefd op elkaar. Maar er is een andere kant van hun leven die maar weinigen zien. De angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt, hebben een steeds grotere impact op hem en hun relatie. Uit alle macht probeert Esther om haar grote liefde en haar gezin op de rit te houden, maar de ziekte in Bastiaans hoofd laat zich maar moeilijk bevechten.

Cast Noortje Herlaar, Egbert-Jan Weeber, David Hofland, Keet Padberg, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Hanne Arendzen

Regie Ben Verbong

Genre Drama

25-05-2023 te koop Pathé Thuis, KPN, Ziggo, Rakuten, iTunes, Google Play en Amazon

08-06-2023 te huur Pathé Thuis, KPN, Ziggo, Rakuten, iTunes, Google Play en Amazon

LET OP: vanaf 16-06-2023 ook beschikbaar op DVD en Blu-Ray


 

BLACK LOTUS

Elfvoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven in zijn eerste hoofdrol in een internationale actiefilm. 

Nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie zwierf special forces-officier Matteo Donner (Rico Verhoeven), kampend met schuldgevoel, de wereld rond. Terug in Amsterdam belandt hij tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto’s in een eenmansoorlog in de straten en op de grachten van de stad. Donner heeft daarbij maar één doel: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden.

Cast Rico Verhoeven, Frank Grillo, Rona-Lee Shimon, Kevin Janssens, Roland Møller, Magnus Samuelsson, Simon Wan, Marie Dompnier, Peter Franzén, Pippi Casey,

Regie Todor Chapkanov

Genre Actiefilm

06-07-2023 te koop Pathé Thuis, KPN, Rakuten, Ziggo, iTunes, Google Play en Amazon

27-07-2023 te huur Pathé Thuis, KPN, Ziggo, Rakuten, iTunes, Google Play en Amazon

LET OP: vanaf 28-07-2023 ook beschikbaar op DVD en Blu-Ray


 

GRENZELOOS VERRAAD

Een bijzonder oorlogsverhaal tussen eer en geweten in de periode voorafgaande aan de luchtlandingsactieoperatie Amherst die in april 1945 in Drenthe plaatsvond met als doel de bevrijding van de stad Groningen.

De Duits-Nederlandse officier Ludwig Mengelberg, in het Duitse leger luisterend naar de bijnaam 'Der Fliegende Holländer', heeft steeds grotere moeite met de verschrikkingen van de tweede wereldoorlog. Na een persoonlijk drama wordt hij overgeplaatst naar Nederland en neemt hij een het drastisch besluitom in Drenthe te helpen bij het verbergen van onderduikers. Daarmee pleegt hij natuurlijk hoogverraad bij zijn eigen manschappen. Wanneer de SS wantrouwen krijgt en het verzet oprukt, zet Mengelberg niet alleen zijn eigen leven op het spel, maar ook dat van de mensen die hij probeert te helpen.

Cast Peter Nilessen, Dirk Gunther Mohr, Berit van de Wouw, Kai Kolder, Gerhard Meyer, Ingrid Bisschop

Regie Thomas Nauw, Dennis Bots

Genre Oorlogsfilm

22-06-2023 te koop Pathé Thuis, KPN, Ziggo, Rakuten, iTunes, Google Play en Amazon

06-07-2023 te huur Pathé Thuis, KPN, Ziggo, Rakuten, iTunes, Google Play en Amazon

LET OP: vanaf 14-07-2023 ook beschikbaar op DVD en Blu-Ray


 

MAYBE I DO

Een sterrencast met  Richard Gere, Diane Keaton, Susan Sarandon, Emma Roberts, Luke Bracey en William H. Macy in een romantische komedie over liefde, huwelijk, trouw en ontrouw binnen meerdere generaties.

Het jonge koppel Allen en Michelle is op dat punt in hun relatie gekomen dat ze toe zijn aan de volgende stap. Alleen, zij wil trouwen, hij is blij met wat ze hebben. Ze geeft hem 24 uur om te besluiten waar ze heen gaan. Een etentje met de wederzijdse ouders moet wat lucht geven, maar bij de eerste ontmoeting blijken die elkaar – tot hun eigen schrik – al te kennen. En behoorlijk goed! Ze blijken hun echtgenoten namelijk al een tijdje te bedriegen ... met elkaar. Gevangen in deze hachelijke situatie, proberen de ouders elkaar te confronteren terwijl ze alles voor hun kinderen verborgen proberen te houden.

Cast Richard Gere, Diane Keaton, Susan Sarandon, Emma Roberts, Luke Bracey, William H. Macy

Regie Michael Jacobs

Genre Komedie

22-06-2023 te koop Pathé Thuis, KPN, Ziggo, Rakuten, iTunes, Google Play en Amazon

06-07-2023 te huur Pathé Thuis, KPN, Ziggo,  Rakuten, iTunes, Google Play en Amazon

LET OP: vanaf 14-07-2023 ook beschikbaar op DVD en Blu-Ray


 

ALLER RETOUR

Een filmische roadtrip over verschillen, verder kijken dan vooroordelen en een onverwachte vriendschap.

Onderweg naar Zuid-Spanje betrapt chauffeur Erika de Afrikaanse migrant Idy als die uit haar vrachtwagen glipt. Erika confronteert de man, maar door de situatie die daarop volgt, kan ze niet anders dan hem weer mee aan boord nemen. In eerste instantie zeer tegen haar zin, maar dan blijken de twee ondanks hun totaal verschillende levens veel met elkaar gemeen te hebben. Tijdens de rit naar het zuiden ontstaat een onverwachte vriendschap.

Cast Ruth Beeckmans, Welket Bungué, Lies Visschedijk e.a.

Regie Dorothée Van den Berghe

Genre Drama

13-07-2023 te koop Pathé Thuis, KPN, Ziggo, iTunes, Google Play en Amazon

27-07-2023 te huur Pathé Thuis, KPN, Ziggo, iTunes, Google Play en Amazon


 

2ND CHANCE

In 1969 vindt de even charmante als onbezonnen failliete pizzeria-eigenaar Richard Davis het moderne kogelvrije vest uit. Om de werking te bewijzen, schiet hij zichzelf 192 keer neer waarna zijn bedrijf Second Chance uitgroeit tot een wereldonderneming en Davis tot een beroemdheid. De dood van een politieman luidt echter de val van Davis in en ontmanteld hem als een roekeloze man vol tegenstrijdigheden. Een boeiende documentaire over het leven en nalatenschap van de man die duizenden levens redde, maar er nog veel meer in gevaar bracht.

Cast Richard Davis

Regie Ramin Bahrani

Genre Documentaire

01-06-2023 te koop bij Pathé Thuis, KPN, Ziggo, iTunes, Google Play en Amazon

01-06-2023 te huur bij Pathé Thuis, KPN, Ziggo, iTunes, Google Play en Amazon


 

HOME ENTERTAINMENT RELEASES


DUNGEONS & DRAGONS: HONOR AMOUNG THIEVES

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld van de legendarische roleplaying game naar het witte doek. Hou je vast voor een hilarische rit vol actie die critici ‘de beste film van het jaar’ noemden!

Een charmante dief beraamt samen met een bijzondere bende avonturiers een spectaculaire roofoverval om een verloren relikwie te stelen. Het gaat echter helemaal mis wanneer ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen.

Cast Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Hugh Grant 

Regie John Francis Daley

Genre Actiefilm

16-06-2023 te koop op UHD, DVD en Blu-Ray


 

PAW PATROL V38: BIG TRUCK PUPS

Grotere reddingen vragen om grotere voertuigen en extra hulp! Vanuit hun nieuwe hoofdkwartier gaan Ryder, de pups en hun nieuwe pupvriend Al met hun gloednieuwe Big Trucks op pad om de boel te redden. De pups werken samen met Al om de brug van de Avonturenbaai te redden en een overstroming te stoppen, en nog veel meer!

Genre Animatie-Familie

14-07-2023 te koop op DVD


 

SCREAM 6

De vier overlevenden van de recente Ghostface-moorden in Woodsboro zijn naar New York verhuisd voor een nieuwe start. Net als hun leven weer normaal aan begint te voelen, krijgen ze dat ene beruchte telefoontje… Ghostface is brutaler en meedogenlozer dan ooit en zal er alles aan doen om ze op te sporen. Met Melissa Barrera en Jenna Ortega in de hoofdrollen, vergezeld door o.a. Courtney Cox, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding en Hayden Panettiere.

Cast Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Jack Champion, Henry Czerny, Mason Gooding, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Jenna Ortega, Courteney Cox

Regie Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett

Genre Horror

14-07-2023 te koop op UHD, DVD en Blu-Ray


 

DEZE ZOMER VERSCHIJNEN OOK TOEN IK JE ZAG, BLACK LOTUS, MAYBE I DO EN GRENZELOOS VERRAAD OP DVD.

Zie voor meer informatie over deze titels de Digital Releases bovenin deze nieuwsbrief.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina