The A-Team Van box en Law & Order SUV seizoen 10 op DVD vanaf 3 juni

Universal


Universal juni releases op DVD.


THE A-TEAM - SEIZOEN 1-5 LIMITED EDITION BLACK VAN BOXSET

cover“Ten years ago, a crack commando unit was sent to prison by a military court for a crime they didn’t commit. These men promptly escaped from a maximum-security stockade to the Los Angeles underground. Today, still wanted by the government, they survive as soldiers of fortune. If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire The A-Team.”
Naar aanleiding van de bioscooprelease van The A-Team speelfilm (10 juni in Nederland, 23 juni in België) brengt Universal Pictures een uniek verzamelobject uit. De volledige reeks in een Limited Edition Van Packaging.
Vijf seizoenen lang (1983-1987) brak The A-Team alle kijkrecords. Het verhaal van Colonel John “Hannibal” Smith en zijn team van experts boeide jong en oud met een ouderwetse mix van actie, humor en knettergekke personages.
Ten onrechte beschuldigd van een “misdaad” in de laatste dagen van de Vietnamoorlog, duiken Hannibal en zijn mannetjes onder als huurlingen voor het goede doel: The A-Team. De kolonel is een meester in vermommingen. B.A. Baracas is de brute kracht en mechanicien van dienst en Templeton “Face” Peck windt iedereen rond zijn vingers met zijn looks en charme. En dan zijn er nog de psychotische piloot H.M. – Howling Mad – Murdock en een hele resem andere randfiguren die van deze serie één van de meest bekeken reeksen uit de 80’s maakten.

Cast: George Peppard, Mr. T, Dirk Benedict, Dwight Schultz
Regie: Stephen J. Cannell e.a.

coverGenre: Comedy, avontuur
27 discs
Beeld: 4x3
Geluid: ENG 2.0 mono

Extra's:
THE GREAT
80’S FLASHBACK
RUMORS OF
SOLDIERS OF FORTUNE
Interview met Stephen J. Cannell, die vertelt hoe hij de serie en de populaire figuren bedacht, hoe het eraan toe ging achter de schermen en hoe het was om samen te werken met de onvergetelijke cast.

Releasedatum: 3 juni


LAW & ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT - Seizoen 10

coverChris Meloni - genomineerd voor een Primetime Emmy® Award - kruipt andermaal in de huid van rechercheur Elliot Stabler, de trouwe partner van rechercheur Olivia Benson, de rol die Mariska Hargitay niet alleen vijf nominaties voor een Primetime Emmy® Award opleverde, maar ook winst in de categorie Beste Actrice in een Dramareeks.
Vijf schijfjes en 22 boeiende afleveringen lang volgen we de toegewijde agenten van de Special Victims Unit tijdens hun speurtocht naar New York City’s meest meedogenloze misdadigers, van pleegouders die hun kinderen mishandelen tot nalatige dokters, van brutale smokkelaars tot sadistische kidnappers.Ook in dit seizoen treden weer talloze bekende gezichten aan, waaronder Primetime Emmy® Awardwinnares Carol Burnett en Hilary Duff.
Law & Order: Special Victims Unit is een meeslepende tv-reeks die intussen met maar liefst 18 Primetime Emmy® Awards werd bekroond en door pers en publiek nog steeds op handen wordt gedragen.

Cast: Mariska Hargitay, Christopher Meloni, Richard Belzer, Ice-T, Diane Neal, B.D. Wong, Dan Florek, Tamara Tunie, Adam Beach
Regie: Diversen

Genre: TV-serie
22 afleveringen
6 discs
Beeld: 16x9
Geluid: ENG Dolby Digital 5.1

Releasedatum: 3 juni

WAR & WESTERN COLLECTION

coverAll Quiet on the Western Front?
Verre van. War movies en westerns overrompelen binnenkort de nietsvermoedende winkelrekken. Net als vorig jaar brengt Universal Pictures in de aanloop naar Vaderdag zijn indrukwekkende collectie oorlogsfilms en westerns immers nog eens extra onder de aandacht middels een speciale retailcampagne. Tientallen films uit de War & Western Collection worden dan tegen een zacht prijsje opnieuw in de markt gezet. De oorlogscollectie omvat zowel tijdloze klassiekers als Schindler’s List, The Dam Busters en The Deer Hunter als recentere blockbusters, zoals Inglourious Basterds en The Kingdom. In de westerncollectie komen zowat alle grote namen uit het genre opdraven, Clint Eastwood, John Wayne en Jimmy Stewart voorop. Naast cult classics als Shenandoah, High Plains Drifter en Rooster Cogburn worden ook favoriete tvseries als Alias Smith & Jones, Centennial en Wanted: Dead or Alive, met Steve McQueen, van stal gehaald. Wie zijn vader (of zichzelf ) wil verwennen, hijst zich nu al in het zadel...

WAR
All Quiet on the Western Front
Apocalypse Now
Apocalypse Now Redux
Army in the Shadows
Born on the Fourth Of July
Captain Corelli’s Mandolin
Cross of Iron
The Dam Busters
The Deer Hunter
First Blood
Inglourious Basterds
Jarhead
The Kingdom
The Little Soldier
Het Meisje met het Rode Haar
Midway
Raid on Rommel
Rambo: First Blood Part II
Rambo III
Rosenstrasse
Schindler’s List
U-571
Weekend at Dunkirk

WESTERN
The Bend of the River
Centennial
Coogan’s Bluff
Destry Rides Again
Duel at Silver Creek
The Far Country
High Plains Drifter
Joe Kidd
The Man from The Alamo
Night Passage
No Name on the Bullet
The Paleface
The Plainsman (1936)
The Rare Breed
Red Sun
Rooster Cogburn
Shalako (1968)
Shenandoah
Six Black Horses
The Spoilers
The Texans
The Texas Rangers (1936)
Two Mules For Sister Sara
Ulzana’s Raid
The Virginian
Wanted: Dead or Alive: S1 Vol 1-3
The War Wagon
When The Daltons Rode
De onderstaande titels vormen slechts een onderdeel van Winchester ‘73

Recente artikelen

Laatste reacties

drTree  |  11-07-2010

Vandaag ook, volgens het foldertje in de brievenbus, bij MM Utrecht: € 59,00
Lees meer >

Hotmailer  |  11-07-2010

Volgens Bol.com is die officieel 84,99 (en zij bieden 'm voor 79,99 aan). Music Store heeft em voor een vrij scherpe prijs: €59,99
Lees meer >

deweb  |  19-05-2010

Ik ben wel benieuwd naar de prijs van die A-team box. Volgens Bol.com is die officieel 84,99 (en zij bieden 'm voor 79,99 aan).
Lees meer >

Sneaker  |  19-05-2010

Die A-Team box is prachtig.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina