Tekken en Treasure Hunter vanaf 30 september verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc


Splendid Film presenteert:


Bloedstollende gevechten in de realistische verfilming van Tekken en spanning en sensatie in de nieuwe actiefilm Treasure Hunter  
release 30 september op DVD en Blu-ray Disc


Tekken – 1 disc Limited Edition Steelbook DVD & 1 disc Blu-ray Disc.

coverTekken, de geweldige nieuwe martial arts film geregisseerd door Dwight H. Little, is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige videogame en laat zien hoe Jin Kazama (John Foo) probeert deel te nemen aan het King of Iron Fist Tournament. Zijn motivatie om hieraan mee te doen is om bloedige wraak te nemen op Heihachi (Cary Hiroyuki )die hij schuldig acht aan de dood van zijn moeder.

In het jaar 2039, nadat wereldoorlogen de mensheid en de wereld zoals wij het kennen bijna hebben verwoest, worden de continenten niet meer geregeerd door volksvertegenwoordigers maar door machtige concerns zoals Mishima Zaibatsu. De leider hiervan, Heihachi Mishima, is tevens organisator van het grootste vechtsport evenement ter wereld, TEKKEN.  De winnaar van het King of Iron Fist Tournament staat een leven  met eeuwige roem en rijkdom te wachten.  Tijdens het toernooi openbaart zich de duistere kant van het Mishima Zaibatsu-imperium en ontdekt Jin Kazama een geheim project dat de wereld voor altijd kan veranderen….

Regie: Dwight H. Little
Cast: John Foo, Ian Anthony Dale, Kelly Overton, Cary Hiroyuki, Tagawa & Tamlyn.

Lengte: 88 minuten
Consumentenadviesprijs: DVD EUR 14,99 – Blu-ray Disc EUR 19,99

 

Treasure Hunter – 1 disc DVD & 1 disc Blu-ray Disc.

coverOnder regie van  Ching Siu-tung (“Hero“, “In the Name of the King“), verantwoordelijk voor de grootste avonturenfilms van Azië, laat sterspeler  Jay Chou, (“The Green Hornet“), zich in Treasure Hunter van zijn beste kant zien. Cameraman Xiao-Ding Zhao, die voor “House of Flying Daggers“ een Oscarnominatie heeft ontvangen, zorgt dat de adembenemende locaties betoverend in beeld gebracht zijn.

Het gerucht gaat dat er in de Noordwestelijke woestijn een tombe begraven ligt met daarin talloze schatten...
De jonge ridder Ciao Fei (Jay Chou) heeft de kaart van dit gebied in handen gekregen maar is gedwongen deze uit handen te geven om het leven van de dochter van zijn mentor te redden.

Om de kaart weer terug te winnen gaat hij samen met de archeoloog Hua Ding Bang (Chen Daoming) een groots avontuur aan…

Regie: Ching Siu-tung
Cast: Jay Chou, Lin Chi-Ling, Chen Daoming & Eric Tsang.

Lengte: 101 minuten
Consumentenadviesprijs: DVD EUR 14,99 – Blu-ray Disc EUR 19,99

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina