Stuntvrouw verongelukt op set van Deadpool 2

Stuntvrouw verongelukt op set van Deadpool 2

In het Canadese Vancouver, waar de opnames van Dead Pool 2 aan de gang zijn, is maandagochtend een stuntvrouw verongelukt. De politie van Vancouver heeft bevestigd dat een vrouwlijke stuntrijdster, die de stunts van actrice Zazie Beetz uitvoerde, om 8.20 uur plaatselijke tijd met een moter tegen een glazen pui van de Shaw Tower reed. De vrouw zou al vier opnames foutloos hebben afgelegd, maar bij de vijfde ging het fout en verloor ze de macht over het stuur en crashte ze tegen de ruit van het gebouw.

Motorcrash Deadpool2
De overblijfselen van de motor na de crash (foto: Global News)

De vrouw werd nog in een ambulance gedragen, maar bleek al te zijn overleden. Een woordvoerder van 20th Century Fox sprak z'n afschuw uit over het ongeluk; “We zijn diep bedroefd over het ongeluk dat gebeurde op de filmset deze ochtend. Onze gedachten en gebeden gaan uit naar de familie, vrienden en collega's van ons crewlid in deze moeilijke tijden."

De release van Deadpool 2, onder de regie van David Leitch en met Ryan Reynolds in de hoofdrol als grofgebekte superheld, staat gepland voor 1 juni 2018. Of het ongeluk enige invloed heeft op de releasedatum is nog onduidelijk.

 

Recente artikelen

Laatste reacties

geoffreyvanvugt  |  16-08-2017

Heel erg maar het is natuurlijk wel een risico beroep. Kan natuurlijk ook eens verkeerd gaan..
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina