Prijsvraag: Maak kans op een Daddy Day Care DVD

In samenwerking met Columbia Tristar organiseert DVD.nl een prijsvraag waarbij we vijf maal de DVD van Daddy Day Care weggeven.

Als in de komedie Daddy Day Care twee vaders (Eddie Murphy en Jeff Garlin) hun baan verliezen als productontwikkelaar bij een groot voedingswarenbedrijf, zijn ze gedwongen hun zoons van de exclusieve kinderopvang, Chapman Academy, te halen en huisvader te worden. Een nieuwe baan ligt niet zomaar voor het oprapen, en daarom besluiten de vaders zelf een eigen crèche te beginnen, “Daddy Day Care”. Veel ervaring hierin hebben ze natuurlijk niet, en het duo houdt er dan ook nogal onconventionele, en vooral erg grappige opvoedingsmethoden op na. Desondanks wordt “Daddy Day Care” steeds populairder, wat leidt tot een rivaliteitstrijd met de keiharde directeur van Chapman Acadamy (Anjelica Huston) die tot nog toe al haar concurrenten uit de markt wist te drijven. Ondertussen zetten de brutale kleuters natuurlijk ook nog eens de boel op stelten.



Klik hier om naar de prijsvraag te gaan.
 

Recente artikelen

Laatste reacties

kruspe  |  19-02-2004

zijn de winnaars al bekend :D? blijkbaar nog niet.... Nog steeds niet.....
Lees meer >

kruspe  |  10-02-2004

zijn de winnaars al bekend :D? blijkbaar nog niet....
Lees meer >

amy-gurl  |  06-02-2004

zijn de winnaars al bekend :D?
Lees meer >

kruspe  |  13-01-2004

Een van de moeilijkste prijsvragen waar ik tot nu toe aan heb meegedaan!!! Maar goed...ik heb het toch maar geprobeerd. :wink:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina