Paramount TV Series voor de maand juni en juli

Paramount


Paramount TV-series voor de maand juni & juli

 

DEXTER Seizoen 3

DEXTER is back and more killer than ever!

Cover

Van de grensverleggende en door critici bejubelde originele televisieserie van Showtime verschijnt alweer het derde seizoen op dvd. De dvd bevat 12 ijzingwekkend spannende afleveringen. Nu hij zijn donkerste demonen heeft verdreven en de FBI te slim af is, pakt Dexter het moorden anders aan. Zeker nu een zaak met veel ruchtbaarheid hem in het vizier brengt van de machtigste officier van justitie in Miami. Leidt Dexters drang om af te rekenen met wie de dans ontspringt uiteindelijk tot zijn eigen ondergang? Of komt hij er, mede dankzij zijn nieuwe connecties, mee weg?
Dexter kreeg een Golden Globe® voor Best Actor TV Drama en in 2005 behoorden seizoen 1 en 2 tot de top 5 best verkopende TV titels in Vlaanderen.

Release datum: 17 juni 2010
Adviesprijs: € 34,99
Speelduur: 604 minuten
Discs: 4



JAG Seizoen 8Cover

JAG is terug met alle 24 afleveringen van seizoen acht – voor het eerst op dvd – waaronder de tweedelige moordzaak die uitmondde in de populaire serie NCIS! In dit seizoen reizen de Judge Advocate General-advocaten Commander Rabb (David James Elliott) en Lt. Colonel MacKenzie (Catherine Bell) naar Paraguay, waar Mac zich voordoet als de zwangere echtgenote van een CIA-agent. Ondertussen verlooft Admiraal Chegwidden (John M. Jackson) zich en vertelt Harriet (Karri Turner) dat ze zwanger is. De moedige Bud Roberts (Patrick Labyorteaux) overtreft ieders verwachtingen en maakt weer deel uit van JAG nadat hij zijn benen verloor in Afghanistan. JAG nog hoogstaander en spannender militair drama!
Inclusief afleveringen met introductie van de hitserie N.C.I.S.

Release datum: 17 juni 2010
Adviesprijs: € 44,99
Speelduur: 1008 minuten
Discs: 5

 

KING OF QUEENS - Seizoen 8

CoverZet je schrap voor een karrenvracht humor in seizoen acht van The King of Queens!
Doug Heffernan en zijn vrouw Carrie zorgen in seizoen 8 weer voor een hoog komedie gehalte wanneer zij beide proberen te paaldansen, met wisselende resultaten. Dougs plotselinge interesse in persoonlijke verzorging baart Carrie zorgen en gaat op onderzoek uit.
Momenteel ook iedere werkdag in de vooravond te zien op RTL 5.

Release datum: 17 juni 2010
Adviesprijs: € 34,99
Speelduur:  470 minuten
Discs: 3



NUMB3RS - Seizoen 5

CoverTerrorisme. Samenzweringen. Vergelding. Moord. Sabotage. Magie. Ontvoeringen. Wiskunde. En meer. Dat alles bieden de zes discs met de 23 afleveringen van Seizoen Vijf van NUMB3RS, de spannende misdaadserie, waarbij ongewone misdadigers worden opgepakt via ongebruikelijke methoden. FBI-agent Don Eppes (Rob Morrow) werkt volgens het boekje en lost zaken op dankzij instinct, leiderschap en zijn forensische achtergrond. Zijn broer Charlie (David Krumholtz), een wiskundig genie en universiteitsprof, helpt het FBI misdaden te benaderen via kansberekening en statistische vergelijkingen. Tel daar nog de ervaren agenten David Sinclair (Alimi Ballard), Colby Granger (Dylan Bruno) en Nikki Betancourt (Sophina Brown), collega's Larry Fleinhardt (Peter MacNicol) en Amita Ramanujan (Navi Rawat), plus de vader van de broers, Alan Eppes (Judd Hirsch), bij, en het resultaat is een van de boeiendste en meest indrukwekkende misdaadseries ooit.

Release datum: 17 juni 2010
Adviesprijs: € 44,99
Speelduur: 943 minuten
Discs: 6



MEDIUM - Seizoen 5

CoverPatricia Arquette kruipt weer in de huid van Allison Dubois, de helderziende moeder die haar veeleisende carrière probeert te combineren met de zorg voor haar gezin. Dit seizoen vallen de zaken weer wat meer op hun plaats wanneer Allison opnieuw aan de slag gaat met officier van justitie Manuel Devalos (Miguel Sandoval) en rechercheur Lee Scanlon (David Cubitt). Bovendien richt haar man Joe (Jake Weber) zijn eigen bedrijf op met de steun van een multimiljonair. Allisons dochter Ariel (Sofia Vassilieva) – meer nog dan haar jongere zus Bridgette (Maria Lark) – kan echter maar moeilijk aanvaarden dat ze dezelfde gave heeft als haar moeder. Verontrustende visioenen over school en jongens spelen de helderziende tiener parten. In deze dvd-set van Medium: seizoen vijf (5 discs met alle 18 afleveringen) is Allisons gezinsleven soms net zo verbijsterend als de politieonderzoeken waaraan ze meewerkt. 

De DVD bevat onder andere “The Making of Medium Seizoen vijf” en “Jack and Patricia Q & A”.

Release datum: 1 juli 2010
Adviesprijs:   € 44,99         
Speelduur: 779        
Aantal discs: 5



DYNASTY - Seizoen 5

CoverAaron Spelling en de makers Richard en Esther Shapiro brengen het historische vijfde seizoen van de meeslepende familiesaga, met de onlangs overleden John Forsythe, Joan Collins, Linda Evans en bekoorlijk nieuw gezicht Catherine Oxenberg. Het vijfde seizoen bevat 29 afleveringen vol macht, rijkdom, schandalen en onthutsende wendingen. Met als hoogtepunt een sensationeel koninklijk huwelijk - en de spannendste cliffhanger ooit: "The Moldavian Massacre".

Release datum: 1 juli 2010
Adviesprijs:   € 34,99         
Speelduur: 1296      
Aantal discs: 8

 

 

SOUTH PARK Hits - Volume 2

CoverMensen vragen altijd aan ons “wat is je favoriete aflevering”. En dan zeggen we “dat is zo moeilijk: net alsof we een van onze kinderen moeten uitkiezen”. Maar we zouden geen probleem hebben wanneer we een van onze kinderen uit moesten uitkiezen. De langste, mooiste, slimste – dat is ons favoriete kind. - Matt Stone en Trey Parker

South Park The Hits Volume 2 is een verzameling van de favoriete South Park afleveringen van Matt Stone en Trey Parker. De dvd bevat de volgende afleveringen:

  1. Make Love Not Warcraft
  2. Guitar Queer-O
  3. Night of the Living Homeless
  4. The China Probrem
  5. Major Boobage
  6. The List
  7. Elementary School Musical

 

Release datum: 1 juli 2010
Adviesprijs:   € 11,99
Speelduur: 155 minuten
Discs: 1

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Bjorn024  |  29-05-2010

.
Lees meer >

Seus  |  29-05-2010

Dynasty Seizoen 5. Voor mijn wederhelft :lol: .
Lees meer >

Mark van L.  |  29-05-2010

Waar blijven de resterende Frasier seizoenen ????
Lees meer >

Home Plate  |  28-05-2010

Dynasty seizoen 5 :lol:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina