Nieuwe releases op DVD en BD van Dutch Filmworks: Papillon, Air Strike en andere

Nieuwe releases van Dutch Filmworks

Op 18 januari brengt Dutch Filmworks de eerste releases van 2019 uit op DVD en/of Blu-ray Disc. In de animatiefilm LOUIS & DE ALIENS heeft Louis een bijzondere ontmoeting met buitenaardse wezens, heeft AIR STRIKE heel spectaculaire luchtgevechten, wordt de remake van PAPILLON uitgebracht en geeft Will Tura zijn unieke verhaal in de documentaire HOOP DOET LEVEN.

AIR STRIKE (DVD & Blu-ray Disc)

Air Strike DVD & Blu-rayIn de Tweede Wereldoorlog vocht de moedige Chinese Liuchtmacht onder gruwelijke omstandigheden tegen het machtige Keizerlijke Leger van Japan. Naast het trainen van Chinese soldaten geeft de Amerikaans Air Force-commandant Jack Johnson (Bruce Willis) leiding aan zijn eigen luchtvaarteenheid tegen de sterke Japanse troepen.

Ondertussen glipt een vermomde Japanse spion Chongqing binnen. Hij doet een gedurfde poging om militaire blauwdrukken te stelen en het Chinese leger zo een grote tegenslag te leveren. Twee Chongqing-families, verwikkeld in een eeuwenlange strijd, komen bij elkaar in hun verzet tegen een gemeenschappelijke vijand, een toonbeeld van de Chinese vaardigheid om constante tegenspoed te doorstaan.

CAST: Bruce Willis, Adrien Brody en Ye Liu.
REGIE: Xiao Feng
GENRE: Aktie

TAAL Engels gesproken
ONDERTITELING: Nederlands
BEELDFORMAAT: 2.40:1
AUDIO: Dolby Digital 5.1 (DVD) / DTS-HD Master Audio 5.1 (BD)
SPEELDUUR DVD: 121 minuten BD: 126 minuten
KIJKWIJZER: 16

RELEASEDATUM 18-01-2018 (DVD/BD)

 

LOUIS & DE ALIENS (DVD)

Louis & de Aliens DVDLouis is het twaalfjarige, ietwat eenzame zoontje van een geobsedeerde ufoloog. Zijn vader staart nachtenlang door zijn telescoop en is ervan overtuigd dat buitenaardse wezens bestaan. Wanneer het ruimteschip van de drie vreemde aliens Mog, Nag en Wabo niet ver van hun huis neerstort, is Louis dolblij dat blijkt dat zijn vader het al die jaren bij het rechte eind had. Samen met zijn nieuwe vrienden beleeft Louis een wild avontuur om uit handen van schoolhoofd Miss Diekendaker te blijven. Het viertal moet op tijd het ruimteschip bereiken om aan alle aardse gevaren en problemen te ontsnappen…

CAST: de stemmen van o.a: Franciska Friede en Joey Guila.
REGIE: Christoph en Wolfgang Lauenstein
GENRE: Animatie

TAAL Engels | Nederlands | Vlaams | Frans
ONDERTITELING: Nederlands, Frans
BEELDFORMAAT: 1.85:1
AUDIO: Dolby Digital 5.1
SPEELDUUR DVD: 82 minuten
KIJKWIJZER 6

RELEASEDATUM 18-01-2018 (DVD)

 

PAPILLON (DVD & Blu-ray)

De remake van de epische Frans-Amerikaanse avonturenfilm, naar de gelijknamige semi-autobiografische roman van Henri Charrière.

Papillon DVD & Blu-rayNa een onterechte veroordeling voor moord wordt kluisrover Henri Charrière in 1931 voor een levenslange gevangenisstraf verbannen naar Frans Guyana. Hij is vastbesloten zijn vrijheid te herwinnen en sluit daarom een deal met de rijke en eigenzinnige Louis Dega. In ruil voor bescherming, bekostigt Dega zijn ontsnappingspogingen. De wrede omstandigheden, eenzame opsluitingen en continue dreigingen houden Henri niet tegen. Na vele mislukte uitbraken worden Henri en Dega overgeplaatst naar het gevreesde Île du Diable; Duivelseiland. Nog nooit wist iemand van dat eiland te ontsnappen, maar zelfs na 13 jaar gevangenschap is Henri niet te stoppen. Hij moet en zal op vrije voeten komen…

CAST: Charlie Hunnam, Rami Malek, Yorick van Wageningen.
REGIE: Michael Noer
GENRE: Drama/Aktie

TAAL Engels gesproken
ONDERTITELING: Nederlands
BEELDFORMAAT: 2.40:1
AUDIO: Dolby Digital 5.1 (DVD) / DTS-HD Master Audio 5.1 (BD)
SPEELDUUR DVD: 126 minuten BD: 130 minuten
KIJKWIJZER 16
EXTRA'S: Interviews

RELEASEDATUM 18-01-2018 (DVD/BD)

 

HOOP DOET LEVEN (DVD)

Hoop Doet LevenHOOP DOET LEVEN vertelt Will Tura's leven van zijn geboorte tot 1998. Hoe kijkt de artiest terug op zijn jeugdjaren, wat hebben zijn ouders voor hem en zijn carrière betekend? Wat was de relatie met zijn onafscheidelijke broer Staf, met zijn andere broer, Jean-Marie, met Jean Kluger? Hoe ziet het leven van een zanger die bijna dagelijks optreedt er eigenlijk uit en hoe houdt hij zoiets vol, gedurende zovele jaren? Will's leven met zijn ups en downs bezingt hij in zijn liedjes : hij schreef er meer dan 500, maakte 60 albums en scoorde 100 nummer 1 hits. Het geselecteerde archiefmateriaal vormt een verhaal op zich: niet zomaar een opsomming van historische gebeurtenissen in Vlaanderen, maar een emotionele trip down memory lane voor de toeschouwer. Off screen horen we de warme stem van Jan Decleir, een andere levende legende, die Will 'speelt'. 

Deze film laat ons niet alleen zien wat een groot artiest Will Tura is, maar wil ook een ode zijn aan een samenleving en cultuur waarvan wij allen deel uitmaken en waarvan Will als het ware het muzikale symbool is.

CAST: John Travolta, Spencer Rocco Lofranco, Kelly Preston
REGIE: Dominique Deruddere
GENRE: Documentaire

TAAL Vlaams gesproken
ONDERTITELING: Nederlands, Frans
BEELDFORMAAT: 1.78:1
AUDIO: Dolby Digital 5.1
SPEELDUUR DVD: 86 minuten
KIJKWIJZER 16

RELEASEDATUM 18-01-2018 (DVD)

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  14-01-2019

Eww, welke masochist wil er nu naar Tura luisteren?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina