Nieuwe releasedatum voor Past Lives - 5 oktober

PERSBERICHT
28 augustus 2023

Nieuwe releasedatum voor
Past Lives


Vanaf 5 oktober in de bioscoop

“The movie’s modesty is one of its strengths” – The New York Times
“Celine Song’s remarkable debut is one of the most effective films of the year” – The Guardian

De releasedatum van Past Lives is verplaatst van 7 september naar 5 oktober. Past Lives is het debuut van regisseur Celine Song waarin ze noties van het lot en de liefde onderzoekt. De film van producent A24 is in het buitenland lovend ontvangen en was de grote verrassing op het filmfestival van Berlijn en het toonaangevende Sundance, het grootste Amerikaanse filmfestival voor de onafhankelijke film. Past Lives is vanaf 5 oktober te zien in de bioscoop. Bekijk hier de trailer.

Nora (Greta Lee) en Hae Sung (Teo Yoo), twee diep verbonden jeugdvrienden, worden uit elkaar gerukt als Nora’s familie vanuit Zuid-Korea naar Canada emigreert. Twaalf jaar later studeert Nora in New York en hervinden de twee elkaar via het internet. Ze fantaseren over een wederzien, maar de afstand doet het contact verwateren. Nog eens twaalf jaar later is Nora inmiddels getrouwd en wordt ze tijdens een allesbepalende week herenigd met haar jeugdliefde, als hij haar opzoekt in New York.

Celine Song begon haar loopbaan in het theater en schreef onder andere het toneelstuk Endlings. In 2021 schreef ze de televisieserie The Wheel of Time voor Amazon. Past Lives is haar filmdebuut waarbij ze het scenario en de regie voor haar rekening heeft genomen. De productie is in handen van het Amerikaanse productiebedrijf A24.

Greta Lee heeft een brede televisie- en filmgeschiedenis en speelde rollen in onder andere de series New Girl en Russian Doll. Ook maakt ze deel uit van de stemmencast van de film Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Teo Yoo bekend van de films Decision to Leave en Leto voegt met Past Lives een nieuwe titel aan zijn cv toe. Naast meerdere films staan ook series als The Window en Drama Stage op zijn naam.

Details
Lengte: 105 min. | Regie: Celine Song | Producent: A24 | Cast: John Magaro, Greta Lee, Teo Yoo | Releasedatum: 5 oktober 2023| Distributie: The Searchers

Aankomende releases van The Searchers:

Les enfants des autres – release 31 augustus
Regie: Rebecca Zlotowski | Cast: Virginie Efira, Frederick Wiseman, Roschdy Zem, Victor Lefebvre, Anne Berest, Chiara Mastroianni 

Golda – release 21 september        
Regie: Guy Nattiv | Cast: Helen Mirren, Camille Cottin, Ed Stoppard

Retribution - release 21 september
Regie: Nimród Antal | Cast: Liam Neeson, Jack Champion, Embeth Davidtz, Matthew Modine

Dumb Money - release 28 september
Regie: Craig Gillespie | Cast: Paul Dano, Seth Rogen, Pete Davidson, Shailene Woodley, Vincent D'Onofrio, Sebastian Stan, America Ferrera en Nick Offerman

Past Lives – release 5 oktober
Regie: Celine Song | Cast: John Magaro, Greta Lee, Teo Yoo

Dead Shot - release 19 oktober
Regie: Charles & Thomas Guard | Cast: Aml Ameen, Colin Morgan, Mark Strong, Felicity Jones

May December – release 30 november
Regie: Todd Haynes | Cast: Natalie Portman, Julianne Moore

Over The Searchers
Sinds 2015 financiert en distribueert de onafhankelijke filmdistributeur The Searchers internationale arthouse en commerciële films. Met vestigingen in Nederland en België bedient de distributeur de hele Benelux en behaalde successen met releases als Everything, Everywhere All at Once, Operation Fortune en Beautiful Boy. Dit jaar staan onder meer de films Golda, Hardcore Never Dies en Past Lives gepland voor distributie in Nederland en België.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina