Nieuwe premières bij Film1 in November, met onder meer Brimstone, Assassin's Creed en Manchester by the Sea

Film1 november banner

HIGHLIGHTS IN NOVEMBER 2017

In november beleven weer een aantal kaskrakers hun première op Film1. In het oog springen onder meer Assassin's Creed, Martin Koolhoven's Brimstone en het Oscarwinnende Manchester by the Sea, met Casey Affleck.

Film1 Highlights

Premièredatum

Beeldcredit

Assassin’s Creed

Vanaf 17 november

©2016 20th Century Fox.

Het is tijd om geschiedenis te schrijven. In deze verfilming van de populaire gamereeks kruipt Michael Fassbender in de huid van zijn voorvader uit de 15e eeuw: een lid van een mysterieus en geheim genootschap die met zijn ongelofelijke vaardigheden strijdt tegen de krachtige Tempeliers.


Brimstone

Vanaf 10 november

©2017 Paradiso Entertainment.

Regisseur Martin Koolhoven (Oorlogswinter) verwezenlijkt zijn droom met deze duistere westernthriller met Guy Pearce als een weerzinwekkende dominee die het voorzien heeft op de jonge moeder Dakota Fanning. Ze slaat echter met grote kracht terug: het is tijd voor vergelding.


Manchester by the Sea

Vanaf 12 november

©2016 Universal Pictures International.

Wanneer zijn oudere broer overlijdt, keert Lee terug naar zijn arbeidersfamilie ten noorden van Boston. Hier krijgt hij onverwachts de voogdij over zijn neef. Lee kan echter niet met deze tiener en zijn eigen rouw omgaan. Casey Affleck won de Oscar voor Beste Acteur voor dit indringende drama.


Voor meer Film1 premières kun je terecht op de releasepagina.

Film 1 Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina