Nieuwe premières bij Film1 in Maart, met onder meer Alien Covenant, The Mummy en Despicable Me 3

Film1 maart banner

HIGHLIGHTS FILM 1 IN MAART 2018

In maart beleven weer een aantal kaskrakers hun première op Film1. In het oog springen onder meer Despicable Me 3, The Mummy, met Tom Cruise en de Science Fiction-kraker Alien Covenant.

Despicable Me 3 Vanaf 10 maart ©2017 Universal Pictures International
De voormalige superschurk Gru is terug met zijn Minions en… zijn tweelingbroer Dru! Het derde deel uit deze succesvolle reeks animatiefilms scoorde nog beter dan zijn voorgangers en werd in Nederland zelfs de best bezochte bioscoopfilm van het jaar.

The Mummy Vanaf 17 maart ©2017 Universal Pictures International
Tom Cruise opent een nieuwe wereld van goden en monsters in deze reboot rondom het klassieke filmmonster The Mummy. Wanneer een prinses uit het oude Egypte wakker wordt in haar graftombe, is ze vastberaden om met haar duistere krachten over de wereld heersen.

The Boss Baby Vanaf 31 maart ©2017 20th Century Fox
Maak kennis met een baby die pas écht de baas in huis is! In deze animatiefilm krijgt de fantasierijke Tim een broertje dat zich helemaal niet gedraagt als een normale baby maar een pak draagt en kan praten. Wat is deze ‘zakenbaby’ precies van plan?

Alien: Covenant Vanaf 24 maart ©2017 20th Century Fox
Ontdek de oorsprong van het buitenaardse kwaad in Ridley Scotts tweede prequel op zijn beruchte scifi-horrorfilm Alien. In hun zoektocht naar een paradijselijke planeet, komt een ruimtecrew terecht in een huiveringwekkende nachtmerrie.


Voor meer Film1 premières kun je terecht op de releasepagina.

Film 1 Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina