Kijk je films en series on the go met SIM only - ADVERTORIAL

Je kent het wel, je wil graag in de trein die ene aflevering van Game of Thrones kijken op je mooie iPhone X en je databundel is er bijna doorheen. Of je zit in het buitenland op de camping en je wilt graag even die ene aflevering zien van De Luizenmoeder onder het genot van een wijntje, maar een fatsoenlijke WiFi-verbinding is er niet, maar ook je internetbundel is op. Dan kan een SIM-only abonnement veel voor weinig bieden!

Gunstige prijs, snel mobiel internet

Veel Nederlandse SIM-only-anbieders bieden een prima snelheid op een 4g-netwerk. En er zijn ook diverse abonnementen te verkrijgen met een zeer ruime databundel. Zelfs onbeperkt mobiel internet behoort tot de vele opties die je via Belwinkel.nl kunt vergelijken. Zo vind je al een ruime 5 GB databundel voor een tientje per maand. Of wat dacht je van 10 GB voor slechts €16! Dan wordt een avondje Netflixen op de camping ineens zeer interessant!

Bij Belwinkel.nl vergelijk je maarliefst 452 SIM-only's

Je vindt altijd wel een abonnement wat bij jouw kijkgedrag past. Steeds meer fabrikanten leggen met hun telefoons de nadruk op het kijken van filmpjes onderweg. Kijk maar naar de Samsung Galaxy S9 met een bijna randloos scherm en Dolby Atmos geluid! En als dat in jouw straatje past, vliegen de MB's er natuurlijk doorheen. Ook voor muziekliefhebbers valt er veel te kiezen met diverse streamingdiensten. Ga je voor absolute topkwaliteit in muziek met een TIDAL HiFi abonnement, dan vreten die hires audiostreams je bundel op waar je bij staat.

Kijk en vergelijk daarom rustig op Belwinkel.nl en kies een abonnement wat bij jouw internetgebruik past. En wil je alleen maar bellen? Ook daarvoor kun je een passend SIM-only-abonnement vinden.

-ADVERTORIAL-

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina