Het tweede seizoen van het succesvolle A'DAM - E.V.A. is vanaf 8 januari verkrijgbaar op DVD

Septemberfilm presenteert:

A'DAM - E.V.A. 2

VANAF 8 JANUARI VERKRIJGBAAR OP DVD

A'DAM - E.V.A. Seizoen 2 DVDOp 8 januari 2015 brengt September Film de TV-serie A'DAM - E.V.A. 2 uit op DVD. Voor het tweede seizoen van de veelgeprezen drama serie staat hetzelfde team makers garant dat verantwoordelijk was voor het succes van de eerste serie, onder wie scenarioschrijver Robert Alberdingk Thijm (o.a. All Stars) en regisseur Norbert ter Hall. 

 
In A'DAM – E.V.A. (Amsterdam En Vele Anderen) volgen we de turbulente liefdesgeschiedenis tussen de in Amsterdam geboren en getogen Eva van Amstel en haar buurman Adam de Heer, die rechtstreeks uit de Zeeuwse klei in de rumoerige stad is komen wonen. In het eerste seizoen hebben we gezien hoe de relatie tussen Adam en Eva is begonnen: vreemden bleken buren, werden geliefden en gingen samenwonen. Ze verwachtten een kind, maakten trouwplannen, maar raakten in een crisis om elkaar later – ouder en wijzer – opnieuw te ontmoeten. Het leven in een snelkookpan. Hoe vergaat het ze nu verder? Hoe wordt hun leven als jonge ouders? Blijven ze samen? Krijgt Eva haar leven in balans en Adam zijn geestelijke gezondheid?

A’DAM-E.V.A is een zinderende mozaïekvertelling over de stad, het leven en de liefde. Van de makers van Waltz, ’t Schaep met de 5 Pooten en Dunya en Desie.

A'DAM E.V.A. screenshot A'DAM E.V.A. screenshot

Regisseur: Norbert ter Hall
Cast: Eva van de Wijdeven, Teun Luijkx, Urmie Plein, Rick Paul van Mulligen, Sanne den Hartogh

Taal: Nederlands
Genre: Drama, komedie
Duur: 8x50 minuten (4 Discs)
Omroep: NTR / VARA / VPRO

Septemberfilm Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina