Ga mee op een duizelingwekkende adrenalinetocht met Mad Max: Fury Road

Ga mee op een duizelingwekkende adrenalinetocht naar het einde van onze planeet en beleef een rollercoaster avontuur met de vierde film uit de franchise  

MAD MAX: FURY ROAD

Vanaf 14 oktober verkrijgbaar op 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 14 oktober Mad Max: Fury Road. Deze film is een absolute must see voor liefhebbers van actiefilms! Mad Max is de legendarische actiefranchise, waarvan de laatste film in 1985 verscheen. Dit jaar heeft regisseur George Miller, bedenker van het post-apocalyptische filmgenre en brein achter Mad Max, de vierde film uitgebracht, Mad Max: Fury Road.

Mad Max Fury Road Blu ray

Oscar®-winnares Charlize Theron (Monster) en Tom Hardy (The Dark Knight Rises) schitteren als dynamisch duo in Mad Max: Fury Road. In deze razendsnelle post-apocalyptische actiefilm van regisseur George Miller (Mad Max franchise, Happy Feet) spat het zand uit de woestijn bijna van het scherm. Kijkers die dit krankzinnige actiespektakel in de bioscoop gemist hebben, kunnen met de 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD release hun hart voor actie ophalen.

Synopsis
‘Road Warrior’ Max Rockatansky (Tom Hardy), een man van weinig woorden, neemt de kijker mee naar zijn wereld; een grimmig woestijnlandschap waar iedereen vecht om te overleven. Hij wordt achtervolgd door een turbulent verleden en is ervan overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje is. Dan komt hij in contact met de rebel Furiosa (Charlize Theron) die met een groep vrouwen in een War Rig door de woestijn trekt, op de vlucht voor Immortan Joe. De machtige Immortan Joe zint op wraak en heeft zijn krankzinnige volgelingen achter hen aangestuurd. Een meedogenloze, bloedstollende ‘Road War’ is onvermijdelijk waar Max in wordt meegesleurd.

Regie: George Miller
Cast: Tom Hardy,Charlize Theron

Bonusmaterialen Blu-ray en DVD:
- Maximum Fury: Filming Fury Road
- Mad Max: Fury on Four Wheels
- The Road Warriors: Max and Furiosa
- The Tools of the Wasteland
- The Five Wives: So Shiny, So Chrome
- Fury Road: Crash & Smash
- Deleted Scenes

Releasedatum: 14 oktober 2015
Speelduur: 93 minuten
Kijkwijzer: 16 geweld

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina