Dit is de trailer van de heerlijke romantische comedy Happy Single

 

Dit is de trailer van de heerlijke romantische komedie Happy Single

UTRECHT - Juvat Westendorp en Jamie Grant schitteren in de trailer van de nieuwe Nederlandse romantische komedie Happy Single. In de film geniet Mollie (gespeeld door Grant) volop van haar single bestaan en is ze zeker niet van plan dat op te geven, maar dan is daar haar nieuwe collega Otis (Westendorp). Andere rollen zijn er o.a. voor Sanne Langelaar, Manuel Broekman, Barbara Sloesen, André Dongelmans en Dick van den Toorn. Dutch FilmWorks brengt de film op 21 september in de bioscoop.

 
 

OVER HAPPY SINGLE
Iedere man die in de buurt van Mollie komt, wordt gewaarschuwd: ‘deze meid breekt je hart’. De psychologe – specialiteit echtscheidingen - doet niet aan blijvertjes, gelooft niet in voorbestemd en krijgt kriebels van de term ‘de ware’. Als ze in haar stamkroeg Otis ontmoet en meer kriebels heeft dan ze wil toegeven, is haar natuurlijke reactie dan ook hard weglopen. Maar dan blijkt Otis de nieuwe collega te zijn die zij moet inwerken en behoort ontwijken niet meer tot de mogelijkheden. Mollie’s vrienden op de werkvloer proberen haar te overtuigen om de liefde een kans te geven, maar staan daarmee klaarblijkelijk voor hun lastigste case ooit. Geeft Mollie haar geliefde ‘happy single’ status op of neemt ze alsnog de benen?

OVER DE MAKERS
Happy Single  is geregisseerd door Anna van Keimpema en het script is van Gerben Hetebrij. Dutch FilmWorks brengt de film in de bioscoop. Happy Single is een productie van Tom de Mol Productions in samenwerking met Interstellar Pictures. De film kwam tot stand met steun van de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinski Fonds.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina