Bridge: 2-DVD digipack miniseries

BRIDGE ENTERTAINMENT GROUP presenteert 2 DVD Digipack MINISERIES



10.5 part II The Final Earthquake
Een jaar geleden werd de westkust van Amerika opgeschrikt door de grootste aardbeving aller tijden. Helaas is de natuur nog niet klaar met ons... De Miniserie 10.5 part II The Final Earthquake doet het genre op zijn grondvesten trillen. Het is actie en avontuur op het scherpst van de snede, met ijzingwekkende special effects en meeslepend menselijk drama. Kortom, een productie die een dikke tien op de schaal van Richter scoort!
Vanaf 10 oktober 2006 is deze Miniserie voor iedereen verkrijgbaar op 2-DVD Digipack. Vanaf 12 september is 10.5 part II The Final Earthquake reeds te HUUR.

Synopsis:
Als een aardbeving van ongekende proporties de westkust van Amerika treft, is er opnieuw werk aan de winkel voor seismologe Samantha Hill (Kim Delaney, NYPD Blue). Samen met geoloog Jordan (David Cubitt, Ali) probeert zij in opdracht van de president van Amerika (Beau Bridges, We Were the Mulvaneys) de ramp onder controle te houden. Samantha ontpopt zich als een toonbeeld van moed en veerkracht. Maar als een tsunami Waikiki van de kaart veegt, wordt ze bevestigd in haar angst voor de mogelijk desastreuze gevolgen van de beving. Naschokken, vulkaanuitbarstingen, explosies, vloedgolven en meteorologische verstoringen volgen elkaar in hoog tempo op en dreigen alles met de grond gelijk te maken…

Met Kim Delaney (CSI: Miami, NYPD Blue) en Beau Bridges (Stargate, Will & Grace) in de belangrijkste rollen.
Regie: John Lafia
Miniserie. Genre: Actie/Avontuur - Speelduur: 161 minuten - Taal: Engels - Ondertiteling:
Nederlands - Beeldformaat: 16:9 – Audio: Dolby Digital 5.1 – Kijkwijzer: 12 jaar, angst -
Consumentenadviesprijs: € 12,95

The Curse of King Tut’s Tomb
Duizenden jaren geleden was het kind Toetanchamon de koning van Egypte. Weinigen weten hoe hij geleefd heeft, niemand weet hoe hij gestorven is. Maar dat gaat veranderen... The Curse of King Tut’s Tomb neemt de kijker mee op een fantastische reis door eeuwen en continenten. De hoofdrollen worden vertolkt door Casper Van Dien (Starship Troopers), Malcolm McDowell (A Clockwork Orange) en Simon Callow (Phantom of the Opera). De film is geregisseerd door de in actiefilms gespecialiseerde Russell Mulcahy (Highlander).
Vanaf 10 oktober 2006 is deze Miniserie voor iedereen verkrijgbaar op 2 DVD Digipack. Vanaf 12 september is The Curse of King Tut’s Tomb te HUUR.

Synopsis:
Het is 1922. De onconventionele archeoloog Danny Freemont (Casper Van Dien, Sleepy Hollow) staat bekend om zijn vergezochte theorieën over de piramiden, over Atlantis, over buitenaardse beschavingen, en over het Egyptische boek van de doden. Daarmee pleziert hij zijn studenten aan de universiteit van Cairo, maar irriteert hij serieuze egyptologen als de uiterst aantrekkelijke Dr. Azelia Barakat (Leonora Varela, Cleopatra), met name als hij speculeert over het leven en de dood van Toetanchamon. Freemont is ervan overtuigd dat het Tablet van Smaragd, dat zich in de tombe van Toetanchamon zou bevinden, gebruikt kan worden om te heersen over de wereld. Jammer genoeg is de enige die in deze theorie gelooft, de boosaardige archeoloog Morgan Sinclair, lid van de zogenaamde Hellfire Council, een satanisch geheim genootschap.

Miniserie. Genre: Actie/Avontuur - Speelduur: 170 minuten - Taal: Engels - Ondertiteling:
Nederlands - Beeldformaat: 16:9 – Audio: Dolby Digital 5.1 – Kijkwijzer: 12 jaar, geweld -
Consumentenadviesprijs: € 12,95

The Ten Commandments
Er is één bijbelse figuur die door joden, christenen én moslims wordt vereerd. Zijn naam is Mozes. Hij is de man die een machtige positie verwierf en daardoor in staat was zijn volk te verdedigen en te bevrijden. Bridge Entertainment Group presenteert met trots de Miniserie THE TEN COMMANDMENTS. Een epische vertelling met een all-star cast waaronder Naveen Andrews (Lost, Bride & Prejudice), Paul Rhys (From Hell) en Omar Sharif (Doctor Zhivago, Lawrence of Arabia). Een schitterende productie die in Amerika overweldigende kijkcijfers opleverde. Meer dan 25 miljoen mensen bleven ervoor thuis. Bijbelverfilmingen spreken immers per definitie tot ieders verbeelding. THE TEN COMMANDMENTS is een spektakel dat zijn weerga niet kent. We zien hoe Mozes aan de dood ontsnapt, hoe hij de leider van zijn volk wordt en hoe hij de Rode Zee splijt om aan de achtervolgers van zijn volk te ontkomen. Niet voor niets wordt de geschiedenis van Mozes gezien als het meest spectaculaire, dramatische en inspirerende verhaal dat er is.
Vanaf 10 oktober 2006 is de Miniserie THE TEN COMMANDMENTS voor iedereen te KOOP op 2 DVD Digipack. Vanaf half augustus is dit epische verhaal met een extra lange speelduur reeds te HUUR.

Synopsis:
Een waarzegger voorspelt dat een kind het koninkrijk Egypte in gevaar zal brengen, een kind dat prins zal worden. De farao beveelt dat alle nieuwgeboren jongetjes gedood moeten worden. Maar het kind van de Hebreeuwse slaaf Amram en zijn vrouw Jochebed wordt te vondeling gelegd en ontsnapt zo aan de dood. Mozes groeit op in een koninklijke familie en wordt een Egyptische prins. Als hij achter zijn ware afkomst komt en God zich op vurige wijze aan hem openbaart, probeert Mozes zijn machtige stiefbroer Menerith over te halen hem te helpen de Israëlieten te bevrijden. Als farao Ramses niet ingaat op wat Mozes van hem vraagt, roept Mozes rampspoed af over Egypte. Dan gebeurt wat de waarzegger heeft voorspeld: sprinkhanen vreten het land kaal, de rivier verandert in bloed en het regent kikkers. De ene plaag volgt de ander op en Mozes is hard op weg zijn missie te volbrengen.

Met in de belangrijkste rollen Naveen Andrews (Lost, Bride & Prejudice), Paul Rhys (From Hell), Omar Sharif (Doctor Zhivago, Lawrence of Arabia), Dougray Scott (Dark Water), Linus Roache (Batman Begins), Mia Maestro (Secuestro Express, Deepwater), Padma Lakshmi. Regie: Robert Dornhelm
Genre: Speelduur: 3 uur - Taal: Engels - Ondertiteling: Nederlands - Beeldformaat: 16:9 –
Regio Code: 2 (pal) – Audio: Dolby Digital 5.1 – Consumentenadviesprijs: € 12,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Hayko de Boer  |  11-09-2006

The Curse of King Tut’s Tomb spreekt me wel aan. Russel Mulcahy heeft toch al wat aardige films gemaakt (en 1 absolute topper natuurlijk over een vent in een...
Lees meer >

SuperDre  |  08-09-2006

Ik wacht wel mooi weer totdie 5 euro zijn en dan komen ze mooi in mijn toch al redelijk grote collectie van miniseries.. die hallmark miniseries zijn bijna alti...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina