De resultaten 1 tot 4 van 4 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Bioscoopbezoek in 2014 gelijk aan 2013

    Bioscoopbezoek in 2014 gelijk aan 2013

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Guardians of the Galaxy op plaats 20, en Gooische Vrouwen 2 op plaats 1???? Ongelofelijk

  3. #3
    AllesOverFilm Forum Crew Avatar van Claudio Santulli
    Registratie datum
    May 2002
    Woonplaats
    Ja, tenzij de hemel naar beneden valt...

    Standaard

    In Nederland dan! Wereldwijd is het verhaal compleet anders, maar dat is logisch. Nederlandse films zijn momenteel erg hot, maar dat zou zomaar een momentopname kunnen zijn. Het is wel duidelijk dat de bioscoop steeds meer moet doen om publiek te trekken. Het download/streaming-verhaal zou ook hier een grote impact kunnen hebben gehad. Ben benieuwd wat dit jaar brengt met een aantal potentiële toppers op het lijstje?
    Creativity, it's all in the mind!
    So much to do, so little time...

    LG OLED EVO 83G26LA, Denon AVC-X8500HA, OPPO UDP-203, Ziggo Next Mini x3, Logitech Harmony Elite, B&W FPM-series, Cambridge Audio WS30 (7.1.2), SVS SB3000, Xbox Series X, PS5 Spider-man L.E., Samsung Z Fold4, Samsung Galaxy Tab S7

    That's no moon, it's a spacestation!
    We're gonna need a bigger boat!
    www.electricdriver.eu

  4. #4

    Standaard

    Het jaar 2015 is wel weer een goed jaar qua films, er komen weer veel films uit dit jaar, en dit zou misschien weer meer publiek kunnen trekken, Ik las in een artikeltje op filmtotaal dat het aantal bioscopen ook toegenomen is. Als ik dan even in mijn regio kijk: in Eindhoven is afgelopen jaar de JT bioscoop geopend met dolby cinema. Deze week een berichtje gekregen van Pathe Eindhoven dat men de Imax zaal gaat verbouwen, goed nieuws dus.
    Ik denk dat over het algemeen een bioscoopbezoek voor de gemiddelde familie toch een aardig kostenplaatje is. als ik naar mijzelf kijk, m'n vriendin en ik hebben een pathe gold card maar iedere keer dat we naar de bios gaan moet ik eigenlijk toch ook de parkeerkosten erbij tellen.
    Dan krijg je nog de versnaperingen in de bios. Ik kan me indenken dat dit voor een gezin met kinderen niet iedere maand te doen is om naar de bios te gaan.

    Als ik dan bijvoorbeeld kijk naar de euroscoop bioscopen die in Belgie in Maasmechelen, Laanaken en ook hier in Tilburg te vinden zijn. In belgie zijn de ticket prijzen lager en tenminste in Maasmechelen heb je gratis parkeren. Ik weet niet of dit in Lanaken en Tilburg ook het geval is.

    Tevens zal denk ik het aanbod van films in 3D en 2D ook meespelen, ik zelf kijk heel graag 3D , in de bios en thuis maar ik lees van vele ,ook hier op het forum dat men soms liever een film in 2D ziet en dit aanbod is er niet altijd

    we zullen zien wat 2015 brengt voor het bioscoop bezoek

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •