De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard NVPI presenteert halfjaarcijfers: verkoop DVD opnieuw toegenomen

    NVPI presenteert halfjaarcijfers: verkoop DVD opnieuw toegenomen



    Lees dit artikel

  2. #2

    Smile

    Wat ziet mijn oog... Dat er dit jaar nog The Office uit komt op dvd

    Happy happy joy joy
    Michael Scott:If I had a gun, with two bullets, and I was in a room with Hitler, Bin Laden and Toby, I would shoot Toby twice.

  3. #3

    Standaard

    Dit toont maar weer eens aan dat het medium DVD nog vele jaren het leidinggevende format zal blijven. Vond dit wel weer typerend overginens:

    Hoogstwaarschijnlijk zullen we binnenkort zelfs ook de eerste zogenaamde “hybride” producten op de markt kunnen verwelkomen; discs die zowel HD als BluRay afgespeeld kunnen worden en dus beide formats ondersteunen.

    Wat krijgen we dus straks: hybride spelers en hybride schijfjes... Waarom is het dan in godsnaam nodig om twee formats te houden? Zal wel allemaal met geld en macht te maken hebben, maar voor de consument is dit alleen maar verwarrend. Dit hele gedoe remt ook de acceptatie van HD. Was er nu maar 1 formaat vanaf het begin, dan zou het allemaal veel soepeler lopen, maar goed. We modderen nog maar wat aan.

  4. #4

    Standaard

    De toename van de verkoop van 'TV-boxen' is naar mijn mening mede het gevolg van de steeds irritanter worden reclame blokken tijdens de uitzending. De TV is dan nog goed om je op het spoor te zetten van een bepaalde serie, die je vervolgens op DVD aanschaft en in je eigen tempo kunt bekijken. Overigens wel een prettige ontwikkeling, want het spoort de filmmaatschappijen (commerciel) aan, ook (heel) oude series op dvd te zetten. Zo zijn er in de VS al aardig wat juweeltjes verschenen (Untouchables, Fugitive etc).

    De verwachting van NVPI dat de groei er nog niet uit is lijkt mij gerechtvaardigd, want er ligt nog veel materiaal te wachten.

  5. #5

    Standaard

    Zie aan mezelf ook wel dat ik steeds meer tv-series koop. Vind het ook een goede ontwikkeling dat er steeds meer tv-series te krijgen zijn.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •