The Matrix trilogie vanaf 15 oktober op Blu-ray


The Matrix trilogie vanaf 15 oktober op Blu-ray

Het visuele spektakel The Matrix Trilogy is vanaf 15 oktober beschikbaar op het format waar het beste tot zijn recht komt:  Blu-ray. Voor de die-hard fans brengt Warner Home Video behalve de losse delen ook een prachtige box uit met de Blu-ray edities van The Matrix, The Matrix Reloaded en Matrix Revolutions. Animatrix op Blu-ray is uitsluitend los verkrijgbaar. Elke disc bevat diverse interessante extra’s en THE MATRIX TRILOGY box is voorzien van in  totaal 25 uur spectaculair bonusmateriaal.

The Matrix
Waarneming: Onze alledaagse wereld is echt. Realiteit: Deze wereld is bedrog, een gedetailleerde leugen voortgebracht door oppermachtige machines met kunstmatige intelligentie die ons leven beheersen. Wow. Verbijsterende stunts. Verbluffende technobeelden. Mega-actie. Keanu Reeves en Laurence Fishburne leiden de strijd voor de bevrijding van het menselijk ras in The Matrix, de cyberthriller geschreven en geregisseerd door de gebroeders Wachowski (Bound), die je, één keer gezien, niet meer loslaat. Het verhaal is van het hoogste niveau, de speciale effecten zijn baanbrekend voor de filmindustrie – kortom, de film schokt. Waarneming: The Matrix heeft "stijl, getuigt van inzicht. Het toppunt van cyberescapisme.” (Janet Maslin, The New York Times). Realiteit : idem dito.

Blu-ray extra’s The Matrix
In-Movie Experience!
Geschreven inleiding door de broers Wachowski
4 commentaren
Behind the Matrix documentairereeks: 7 korte films
De muziek revisited: 41 nummers voor 3 uur muziek
Marilyn Manson ROCK IS DEAD videoclip

The Matrix Reloaded
Sentinels zwermen. Smith kloont. Neo vliegt... maar misschien is zelfs een Uitverkorene, met zijn verbazingwekkende nieuwe krachten, niet bij machte om de opmars van de Machines te stuiten. Neo. Morpheus. Trinity. Ze staan scherp voor het verpletterende tweede hoofdstuk van The Matrix trilogie, en ze krijgen de hulp van machtige nieuwe vrienden. De strijd tegen een vijand die zichzelf kan klonen en upgraden en die op het punt staat de laatste enclave van de mensheid te overrompelen, kan losbarsten.

Blu-ray extra’s The Matrix Reloaded
In-Movie Experience!
Geschreven inleiding door de broers Wachowski
2 commentaren
Behind the Matrix documentairereeks: 4 korte films
Enter The matrix: The Game documentaire
Enter The matrix: 23 live action scenes
SLEEPING AWAKE videoclip

The Matrix Revolutions
Neo. Trinity. Morpheus. Zij en andere helden staan op de rand van de zege of de vernietiging in hun epische oorlog tegen de Machines, het verbluffende sluitstuk van de Matrix-trilogie. Neo’s missie is te gaan waar geen mens hem ooit voorging, naar het hart van Machine City, waar hij een meedogenloze strijd moet aanbinden met het op hol geslagen en enorm in kracht toegenomen programma Smith. De missie van auteurs / regisseurs de Wachowski Brothers en producer Joel Silver luidt: het overtreffen van de nooit geziene visuele inventiviteit van de eerste twee films. De revolutie is nu: The Matrix Revolutions.

Blu-ray extra’s The Matrix Revolutions
In-Movie Experience!
Geschreven inleiding door de broers Wachowski
2 commentaren
Behind the Matrix documentairereeks: 7 korte films

Animatrix
The Animatrix is een revolutionaire combinatie van computeranimatie en Japanse anime, die negen originele korte films van wereldberoemde animeregisseurs bundelt. Kom alles te weten over de voorgeschiedenis van The Matrix, de laatste steden van de mensheid, hun oorlog met de machines en hun uiteindelijke nederlaag. Laat je meevoeren op de Final Flight of the Osiris, die de lijnen uitzet voor The Matrix Reloaded en het videospel Enter the Matrix. Graaf dieper naar de essentie van The Matrix – een hallucinerende wereld die je nergens anders kunt beleven – en verruim je geest met een arsenaal aan unieke extra’s. It’s time to plug in.

Blu-ray extra’s Animatrix
Voices
Scrolls to screen: the history andculture of Anime
Execution (diverse making offs)

Recente artikelen

Laatste reacties

Nyarlathotep  |  12-08-2008

Dat wordt weer importeren... Aan de overkant krijg je tenminste de Animatrix erbij, plus volgens mij nog meer extra´s. En zal ook wel de helft kosten! Wordt er ...
Lees meer >

The Gr8oNe  |  12-08-2008

Heb Reloaded en Revolution nog steeds niet kunnen kijken, beide ook nog gekocht op de releasedag. Dus ik denk dat de blu-ray's een zekere aanschaf zal gaan w...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina