TDM: The Killing of Pablo Escobar op DVD

TDM Entertainment presenteert:
The Killing of Pablo Escobar
The hunt and life of the richest most powerful criminal in history
half juni op DVD

In deze werkelijk unieke tweedelige documentaire wordt het leven van Pablo Escobar, de meest gezochte crimineel van de jaren ’90, uit de doeken gedaan. Geboren en opgegroeid in een arme wijk in de stad Medellin in Columbia, groeide hij uit tot de allermachtigste drugsbaron ter wereld met een miljardenimperium. Deze DVDbox laat zien waarom zijn landgenoten hem vaak ‘Robin Hood van Medellin’ noemden en waarom hij tegelijkertijd staatsvijand nummer 1 van de toenmalige Amerikaanse president George Bush Sr. was.

In het eerste deel van deze DVD komen de familieleden van Pablo ruimschoots aan het woord. Zij schetsen een beeld van hun geliefde zoon, man of oom. In zijn privéleven blijkt Pablo een liefhebbende vader en weldoener, die veel betekent voor zijn oude en straatarme gemeenschap.

Zijn privéleven staat in alle opzichten in schril contrast met zijn zakelijke leven. De keiharde Pablo hanteert een brute werkwijze om zijn immer groeiende behoefte aan macht, geld en aanzien te bevredigen. Honderden rechters, journalisten, politici, concurrenten, politiemannen en vele onschuldige omstanders worden door Pablo of zijn handlangers een wrede dood in gejaagd. Als Pablo zo machtig wordt, dat zelfs de Amerikaanse president George Bush Sr. voor zijn leven moet vrezen, wordt een internationale operatie opgezet om de meest gevreesde crimineel te stoppen.

In het tweede deel ziet u de nauwkeurig opgezette operatie om Pablo Escobar te pakken te krijgen, prachtig in beeld gebracht. De gevangenis waar Escobar vastzat en waaruit hij zomaar weg kon lopen terwijl de bewaking toekeek, de internationale klopjacht die uiteindelijk tot zijn dood leidt: u ziet alles!

THE KILLING OF PABLO ESCOBAR is de enige volledige Pablo Escobar documentaire in Nederland en is vanaf half juni verkrijgbaar.

Taal: Engels/Spaans gesproken, Nederlands ondertiteld
Lengte: 100 minuten
Geluid: Dolby stereo 2.0
Beeld: 4:3 Fullscreen
Consumentenadviesprijs: EUR 14,95
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina