Speuren met Stuart Little 2 in Dierenpark Amersfoort

Speuren met Stuart Little 2
in Dierenpark Amersfoort!

De kleine aandoenlijke muis Stuart Little is met zijn filmdebuut en het succesvolle vervolg, Stuart Little 2, massaal omarmd door jong en oud. Stuart Little 2 is nu te koop op video en dvd. En iedereen die deze video of dvd koopt, krijgt tijdelijk vrijkaartjes voor een spannende en leerzame puzzelspeurtocht in Dierenpark Amersfoort waarmee bovendien supermooie prijzen te winnen zijn!

Dierentuin
Bij alle video’s en dvd’s van Stuart Little 2 zitten de komende maanden twee gratis kinderkaartjes voor Dierenpark Amersfoort. In het park is een speciale Stuart Little 2 speurtocht uitgezet. Wie alle aanwijzingen heeft gevonden en het magische woord raadt, maakt kans op een fantastisch Stuart Little 2 prijzenpakket. Deze speurtocht blijft actief
tot en met maart 2003.

Op de verpakkingen van Supreme Petfoods zitten de komende maanden leuke krasplaatjes van Stuart Little 2.

Stuart Little 2, nu op video en dvd
Dat hij een pratende muis is, gaf in de eerste film nogal wat aanpassingsproblemen in de familie. Maar in Stuart Little 2 maakt Stuart gewoon deel uit van het gezinsleven. Hij rijdt in zijn cabrio naar school en zit in de klas bij zijn grote broer. Dat hij een muis is, vindt niemand een probleem. Toch voelt Stuart zich soms een beetje eenzaam omdat hij behalve Sneeuwbal de kat, geen andere vrienden heeft. Alle ruimte dus voor een onverwachte ontmoeting met een klein vogeltje, Margalo, dat op de vlucht is voor een gemene valk.
Stuart Little 2 zit weer boordevol grappen, spanning en sterke ‘one-liners’ van onder meer de kat. De film neemt je mee in een groot avontuur voor het hele gezin met een duidelijke boodschap: je kunt alles als je er zelf maar in gelooft.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina