Sanyo introduceert twee nieuwe krachtige projectors

Op de Keulense beurs Photokina waren ze voor het eerst te zien: de Sanyo PLC-XT10 en de PLC-XT15, twee nieuwe projectors van het Japanse merk. De twee nieuwe modellen zijn echte allrounders en geschikt voor gebruik onderweg of op een vaste plaats.

De lichtopbrengst is: respectievelijk 2500 en 3200 ansilumen, en verder bieden ze een sterke contrastverhouding van respectievelijk 700:1 en 800:1. Verder zijn deze XGA-toestellen voorzien van twee computeringangen waarvan één gecombineerd digitaal/analoog (DVI-I) en één analoog (VGA) en daarnaast ook een computeruitgang. Voor projectie van videobeelden kan gebruikt gemaakt worden van een S-video-, een component- of een composietaansluiting.

Bij videoprojectie zorgt een ingebouwd progressive-scan systeem bovendien voor een erg scherp en stabiel beeld. Als optie kunnen de toestellen uitgerust worden met een wireless LAN-aansluiting, waardoor u de computer tot op een afstand van 30 meter draadloos op de projector kunt aansluiten! Ook de aansturing van de muis op de computer via de standaard meegeleverde afstandsbediening gebeurt dan volledig draadloos.

Om het installatiecomfort te verhogen zijn beide apparaten met een motorische lensshift uitgerust. Met de afstandsbediening kunt u de hoogte van de lens instellen, zonder dat u het apparaat moet kantelen.

Bovendien zijn er voor deze projectoren weldra ook diverse wisselobjectieven leverbaar met zowel een breedhoek- (opstelling dicht bij scherm) als een tele-bereik (opstelling ver van scherm).

De standaardgarantie op de Sanyo projectoren is 36 maanden.

PLC-XT10: 7729,-EUR
PLC-XT15: 8800,-EUR

optie wireless LAN: 1605,-EUR

(prijzen zijn inclusief BTW)


De Sanyo PLC-XT15

Recente artikelen

Laatste reacties

Surya  |  03-02-2003

Fijn, maar veeeeeeeeel te duur voor elk normaal mens
Lees meer >

Alex van den Berg  |  03-02-2003

optie wireless LAN: 1605,-EURIs dit niet een heel klein beetje ietsiepietsie schandalig duur?! :o Een komplete WLAN setup voor je PC heb je voor zo'n 250 eu...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina