Samsung introduceert 32 inch LCD-televisie

Met een beeldschermgrootte van 32 inch introduceert Samsung Electronics een LCD-televisie met een ideaal formaat voor de huiskamer. De fraai vormgegeven LW32A23W tovert de huiskamer om in een thuisbioscoop dankzij de superieure beeldkwaliteit en het adembenemende geluid. Als toonaangevende speler in LCD-televisies heeft Samsung Electronics de tweede plaats bereikt op de wereldmarkt voor LCD-televisies.

Met de 32 inch televisie loopt het assortiment van Samsung nu op van LCD-televisies met een beeldschermgrootte van 22, 29, 32 tot 40 inch. De LW32A23WDX is uitgerust met de innovatieve Digital Natural Image engine (DNIe™) techniek voor een optimale weergave van beeld, contrast, detail en kleur. Behalve DNIe™ heeft Samsung ook zijn PVA-techniek (Patterned Vertical Alligment) geïntegreerd. Deze techniek zorgt voor een inkijkhoek van 170 graden, waardoor de kijker het beeld vanaf praktisch elke hoek in de kamer scherp kan waarnemen. De 32 inch LCD-televisie heeft een contrastratio van 600:1 en een lichtsterkte van 500cd/m².

De home entertainment-ervaring wordt vervolmaakt door het Dolby Digital 5.1 en Dolby Pro Logic II geluidssysteem. De ingebouwde power adaptors met een verbeterd ventilatiemechanisme voorkomen ruis zonder afbreuk te doen aan de interne beveiliging tegen oververhitting.
De LW32A23WDX wordt geleverd in zilveren uitvoering.

De LW32A23WDX is vanaf nu beschikbaar met een verkoopadviesprijs van € 4.499 inclusief B.T.W.
 

Recente artikelen

Laatste reacties

SuperDre  |  07-09-2003

De LCD TV's worden steeds beter en krijgen nu mijn voorkeur. Als de prijs nog iets zakt, dan komt er één in mijn woonkamer te staan. Ik zie nog wel welk merk, m...
Lees meer >

Surya  |  04-09-2003

Aandelen bij Sharp? :P
Lees meer >

M-trap  |  04-09-2003

Vooral Samsung en Philips nieuwsmeldingen op DVD.nl... Zou de persdienst van Sharp niet zo slim zijn? Dan help ik ze deze keer een handje: Er staan ook vernieuw...
Lees meer >

Surya  |  03-09-2003

Voor die prijs kan je toch beter een projector kopen imo
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina