Paradiso: Nieuwe titels op DVD

Nieuwe titels van Paradiso, vanaf heden te koop:

NIEUWE VERZAMELBOXEN

The Mummy Box Vol. 1

Talos the Mummy gaat over een expeditieteam dat het graf van Talos, een Egyptische prins, ontdekt. Ze dringen de tombe binnen waardoor ze de vloek van een eeuwenoude tovenaar loslaten en alle expeditieleden op een gruwelijke wijze sterven. Vijftig jaar later gaat de kleindochter van de expeditieleider op zoek naar het graf en de waarheid achter haar grootvaders dood.
Scream of the Mummy gaat over een professor die samen met haar studenten archeologie de overblijfselen ontdekt van een mummie. Wanneer één van de studenten de mummie tot leven probeert te wekken, hebben ze al hun krachten nodig om het kwade te stoppen.
Er geldt maar één advies als je deze box bekijkt: laat de doden rusten…


NIEUWE RELEASES MOVIE AFFAIRS

Movie Affairs is één van de weinige labels in de Benelux die uitsluitend kwaliteitsfilms naar voren brengt. Bijna alle films op dit label genoten een bioscooprelease in de Benelux en de DVD’s worden met de grootste aandacht samengesteld. Movie Affairs biedt films uit alle hoeken van de wereld aan, uit alle genres en gerealiseerd door zowel gevestigde waarden als opkomend talent. Movie Affairs staat garant voor kwaliteit en laat u kennismaken met de “andere” toptitels.


Maria Full of Grace

Catalina Sandino Moreno won voor haar prachtige vertolking in Maria Full of Grace de Zilveren Beer in Berlijn, en kreeg terecht een Oscar-nominatie.
Catalina Sandino Moreno vertolkt de rol van Maria. Wanneer het op haar werk voor de zoveelste keer tot een conflict komt, neemt de 17-jarige een drastisch besluit. Ze neemt ontslag en besluit om als drugstrafikant aan de slag te gaan. Aangetrokken door de vele dollars en de mooie woorden van de drugsbaronnen, stapt Maria een duistere wereld binnen. Eenmaal op het vliegtuig richting VS blijkt het slikken van drugscapsules echter een pak risicovoller dan verwacht.
Maria Full of Grace maakte van de beeldschone Sandino Moreno plotsklaps een naam om in het oog te houden!


NIEUWE RELEASES PARADISO HOME ENTERTAINMENT


Birth

Birth is volgens recensenten één van de beste films van 2004. Alweer een ijzersterke Nicole Kidman schittert als Anna in het onwaarschijnlijke verhaal dat The Sixth Sense doet verbleken.
Tien jaar na het overlijden van haar eerste echtgenoot Sean staat Anna op het punt om voor een tweede keer te trouwen. Net dan stapt een jongetje van tien jaar ongevraagd haar leven binnen. Hij is smoorverliefd op Anna en beweert de reïncarnatie van haar overleden echtgenoot te zijn. Eerst weigert Anna geloof te hechten aan dit bizarre verhaal. Maar wanneer de knaap akelig goed op de hoogte blijkt te zijn van de meest intieme details uit Anna’s vorige huwelijk, begint de twijfel te knagen.
Deze topper mag niet ontbreken in uw filmcollectie!


Massai

Massai is een visueel verbluffende film over het leven van Masai-krijgers in de Afrikaanse steppe. Sinds de dood van de Masai-leider teistert namelijk een verschrikkelijke droogte het dorp van de Masai. De dorpsoudsten en de tovenaar komen tot het besluit dat de vloek van de Rode God de oorzaak moet zijn. Slechts één offer is groot genoeg om die vloek ongedaan te maken. Het dorp moet de legendarische leeuwenkoning Vitchoua vangen en diens manen aan de Rode God schenken. Een groep jonge Masai-krijgers gaat op jacht naar de leeuwenkoning, met alle gevolgen vandien.
Masai toont je prachtige vergezichten en scènes die zo lijken geplukt uit Out of Africa!


Moscow Heat

Moscow Heat is een razendspannende actiethriller over de gepensioneerde diplomaat Roger Chambers (Michael York) en NYPD-detective Rudy Sousa die samen op jacht gaan naar de moordenaar van Chambers\' zoon. Het spoor leidt hen naar Moskou. Wanneer Sousa gewond raakt en Chambers in de gevangenis belandt, worden beiden overgeleverd aan de Russische politieagent Vlad. Met de hulp van iemand bij de geheime Russische dienst proberen ze te ontsnappen uit het dodelijke labyrint van de Russische onderwereld.
Met Michael York (bekend als Basil Exposition in de Austin Powers-reeks) in een opmerkelijke hoofdrol.


Bud Spencer Collection

Deze maand staan de nieuwe releases van Paradiso Home Entertainment voor een groot deel in het teken van de Italiaanse legendarische acteur Bud Spencer. In een speciale BUD SPENCER COLLECTION introduceert Paradiso de Spencer-films voor het eerst op dvd! Deze collectie is uniek in zijn genre en een absoluut hebbeding voor elke filmliefhebber!
Als extra staat er bij elke Bud Spencer-titel een leuk weetje over het bijzonder gevarieerde en rijke leven van één van de kleurrijkste figuren uit de filmgeschiedenis.


Flatfoot

De Napolitaanse politie-inspecteur Rizzo komt een heroïne-handel op het spoor en ontdekt dat de Marseillaanse onderwereld gelinkt is aan enkele plaatselijke notabelen. Alsof zijn taak nog niet zwaar genoeg is, moet hij ook opboksen tegen een jonge commissaris die zich strikt aan de regels wil houden.
Weetje: Bud Spencer’s echte naam is Carlo Pedersoli en werd geboren in Napels. Hij meet maar liefst 1m94, is gehuwd en vader van drie kinderen. Pedersoli veranderde uiteindelijk zijn naam in het alom bekende “Bud Spencer” in 1967, omdat hij een grote fan was van Spencer Tracy en van het Amerikaanse biermerk Bud!


Flatfoot in Hong Kong

Commissaris Piedone Rizzo wordt beschuldigd van drugshandel. Om zijn naam te zuiveren, moet hij de verrader vinden die in eigen kringen geïnfiltreerd is…
Weetje: Bud Spencer heeft voor Italië drie keer deelgenomen aan de Olympische Spelen met zwemwedstrijden in 1952, 1956 en 1960.


Flatfoot on the Nile


Commissaris Rizzo moet de ontvoering oplossen van de dochter van een Amerikaanse oliemagnaat en van een geleerde die een nieuw middel heeft ontdekt om oliebronnen te vinden. Met zijn zwarte protégé en zijn onhandige adjudant volgt hij een spoor naar Egypte.
Weetje: Bud Spencer is eigenaar van een vrachtvliegtuig maatschappij. Hij is ook een gediplomeerd helicopter en jet-piloot. Hij kreeg de microbe te pakken tijdens de verfilming van Più Forte, Ragazzi!


Flatfoot in Africa

Commissaris Rizzo krijgt in Napels de boodschap van een Zuid-Afrikaanse politieman dat hij Rizzo wil ontmoeten. Maar net voor de afspraak wordt de politieman vermoord. De politieman kan nog net een foto tonen van zijn zoontje Bodo. Rizzo reist af naar Johannesburg om Bodo te zoeken…
Weetje: Bud Spencer heeft gedoctoreerd in de Rechten!


Soldier of Fortune

Spanje, de Middeleeuwen. De Italiaanse soldaat Ettore Fieramosca reist met zijn metgezellen door Europa, op zoek naar gevechten. Wanneer hij een Spaans kasteel bereikt, is hij getuige van een veldslag tussen het Franse leger en de Spanjaarden. Uiteindelijk kiest Ettore de Spaanse kant en blaast de verzwakte moraal van de Spaanse troepen nieuw leven in…
Weetje: Bud Spencer eindigde steevast een gevecht met een forse tik op het hoofd van zijn opponent, die dan op zijn beurt prompt neerzeeg.


Charleston

Een rijke misdadiger weet niet of hij zijn schip ‘Blue Star ’ al dan niet moet verkopen. Uiteindelijk besluit hij het te laten zinken om zo het verzekeringsgeld op te strijken. Maar de zwendelaar Charleston ziet het anders: hij wil munt slaan uit de situatie.
Weetje: Bij de regionale verkiezingen van 2005 in Italië stond Bud Spencer op een lijst van een politieke partij, en dat op 76-jarige leeftijd. Hij woont momenteel in Rome, net als zijn vriend voor het leven Terence Hill.


Watch Out We’re Mad!

Wanneer Kid (Bud Spencer) en Ben (Terence Hill) de eerste plaats delen in een race waarbij een rode strandbuggy de eerste prijs is, houden ze een eetwedstrijd om de winnaar aan te duiden. Alvorens de uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt, wordt de strandbuggy vernield door een lokale maffia. Het tweetal besluit samen te spannen en eist van de gangsters een nieuwe buggy.
Een typische Bud Spencer en Terence Hill film, waarin ze beiden het beste van zichzelf geven. Niet te missen!

Recente artikelen

Laatste reacties

TheGodfather  |  09-11-2005

Maria Full Of Grace lijkt me wel goed, maar Birth was echt een bout film! die komt er dus niet in :D
Lees meer >

Sneaker  |  03-11-2005

Birth The Mummy Box Vol. 1 Deze twee lijken me wel wat.
Lees meer >

Surya  |  03-11-2005

Birth was goed Maria Full of Grace wil ik al een hele tijd zien
Lees meer >

RickySway  |  03-11-2005

"Tale of the mummy" en "Scream of the mummy" zijn echt uitermate slecht. Het zijn de soort films die meegenieten van het succes van The mummy en The Mummy Retur...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina