Nieuw Blu-ray Disc label van Warner Home Entertainment: Warner Bros. Essentials

Warner Home Video

Warner Home Entertainment introduceert Blu-ray label :

Warner Bros. ESSENTIALS

en verlaagt consumentenadviesprijzen voor Blu-ray Disc titels.

Essentials Logo

Batman Begins BDWarner Home Entertainment, marktleider in het Blu-ray Disc segment, kondigt de introductie van het nieuwe label voor Blu-ray Discs aan: Warner Bros. ESSENTIALS. Met het kwaliteitslabel ESSENTIALS biedt Warner Home Entertainment een breed assortiment aan top films, die onmisbaar zijn in een Blu-ray Disc collectie en ook nog eens zeer gunstig geprijsd zijn. Onderdeel van de introductie van het branded label vormt tevens een nieuwe overall prijsstrategie voor alle Blu-ray Disc titels. Met het nieuwe label en bijbehorende concurrerende prijsstrategie biedt Warner Home Entertainment onderscheidend vermogen en een sterk platform voor verdere groei binnen het Blu-ray Disc segment.

Warner Bros. ESSENTIALS
De Blu-ray Disc titels van Warner Bros. ESSENTIALS brengen u dichter bij het entertainment! In september worden 42 toptitels* toegevoegd aan het branded label ESSENTIALS. De Blu-ray titels zijn voorzien van de herkenbare ESSENTIALS sleeve en verkrijgbaar voor de aantrekkelijke consumentenadviesprijs van € 17,50. Komend najaar zal het assortiment verder worden uitgebreid met kwaliteitstitels.

Prijsverlaging Blu-ray Disc
Per 1 september hanteert Warner Home Entertainment een nieuwe, aantrekkelijke prijsstelling voor Blu-ray Disc titels. Nieuwe releases op Blu-ray Disc worden in adviesprijs verlaagd van € 29,99 naar € 24,99. Blu-ray Disc titels die onder het Warner Bros. ESSENTIALS label uitkomen, zijn verkrijgbaar voor de aantrekkelijke adviesprijs van €17,50.
Uit kwalitatief onderzoek onder Blu-ray Disc bezitters is gebleken dat de naam ESSENTIALS veel positieve associaties oproept (must haves, goede films en kwaliteit) en past bij een brede selectie Blu-ray Disc waardige films. Het ESSENTIALS logo wordt door het overgrote deel van de respondenten (90%) als aansprekend ervaren en 85% van hen verwacht dat de ESSENTIALS titels bij elkaar geplaatst op de winkel te kunnen vinden.

*De 42 toptitels die in de Blu-ray ESSENTIALS lijn verschijnen zijn:

2001- A Space Odyssey   Happy Feet  The Reaping

Batman Begins

 How the West was won

 RocknRolla

Batman

 I am Legend

 The Shining

Batman Forever

 IMAX: Deep Sea

 Space Chimps

Batman Returns

 Interview with the Vampire

 Star Wars: The Clone Wars

Body of Lies

 L.A. Confidential

 Step Up

Charlie and the Chocolate Factory

 Lady in the Water

 Step Up 2

A Clockwork Orange

 The Matrix Reloaded

 Swordfish

Corpse Bride

 The Matrix

 Taken

Deception

 Moordwijven

 Troy

Ex Machina

 Music and Lyrics

 Under Siege

Eyes Wide Shut

 Natural Born Killers

 Waar is het Paard van Sinterklaas?

Get Smart

 Ocean’s Twelve

 The Wild Bunch

Goodfellas

 The Perfect Storm

 Zomerhitte

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank  |  18-09-2009

Het zijn de originele versies voorzien van een slipcase.
Lees meer >

Marcel Hoeve  |  18-09-2009

Ben benieuwd of dit de originele versies zijn met een ander hoesje, of dat dit gestripte versies zijn zonder extra's, om ze op die manier goedkoper aan te kunne...
Lees meer >

-Jaap-  |  07-09-2009

Dit zijn gewoon normale BD uitgaven in hun originele cover, alleen zit er voor deze catalogus een simpel kartonnetje omheen geschoven.
Lees meer >

Gast_09  |  07-09-2009

vind die labels op films niks, idd altijd lelijk artwork of een lelijke rand met een groot logo over het originele artwork, erg jammer
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina