Marmitek maakt van een PC een Home Media Center

De PC wordt steeds meer een multimedia machine. Denk maar aan dvd’s, mp3-bestanden, films in divx-formaat, digitale foto’s, noem maar op. Alleen lastig dat die PC vaak op de werkkamer staat, terwijl u veel multimedia-toepassingen juist in de woonkamer wilt gebruiken. Zou het niet gemakkelijk zijn om van alle mogelijkheden te genieten én alles te bedienen vanuit de luie stoel in de woonkamer? Gewoon op de tv of stereoset? Marmitek heeft een tweetal producten waarmee dit eenvoudig te realiseren is.

Met de PC Control van Marmitek wordt het mogelijk om de computer volledig op afstand te bedienen. Het signaal van de PC Control gaat zelfs door muren en plafonds; de PC kan dus gewoon op de werkkamer blijven staan.

De PC Control ziet er uit als een gewone afstandsbediening. Op deze manier kunnen de PC-films en audiobestanden bediend worden zoals men dat gewend is van bijvoorbeeld de videorecorder. De PC Control is ook geschikt voor het bedienen van gewone audio- en videoapparatuur.

De bijgeleverde Showshifter-software combineert functies van o.a. TV, DVD en MP3 in een overzichtelijk bedieningspaneel. De software geeft knoppen en teksten vergroot weer op het PC- en TV-scherm, zodat deze duidelijk op afstand leesbaar zijn.

De adviesprijs van de PC Control bedraagt € 39,95. Behalve de afstandsbediening bevat het pakket de benodigde software en een plug & play ontvanger met USB-aansluiting.

Marmitek biedt ook de mogelijkheid om de audio/video-verbinding tussen PC en TV geheel draadloos te maken. Met de PC to TV Sender wordt beeld en geluid draadloos door muren en plafonds verzonden. De adviesprijs van de PC to TV Sender bedraagt € 64,95.

Meer informatie en verkoopadressen vindt u op internet: http://www.marmitek.com


 

De Marmitek PC Control


 


 

De Marmitek PC to TV Sender

Recente artikelen

Laatste reacties

Vincent van der Meer  |  11-08-2003

als je echt volledige EN draadloze controle wilt over je HTPC dan adviseer ik het LENCO draadloze toesten bord met geintegreerd "track pad waarmee je de muiscur...
Lees meer >

Tim Weisselberger  |  07-08-2003

Dit is niets nieuws, bestaat al jaren :) snap niet dat dit nu op eens nieuw hardware nieuws is, behalve de onnodige extra software die erbij zit, was die afs...
Lees meer >

raymonddeniet  |  07-08-2003

Dat lijkt me nou eens een handig apparaatje...kan ik tenminste de DivX films eens fatsoenlijk op mijn TV afspelen...Of lekker MP3s afspelen vanaf waar dan ook.....
Lees meer >

Digger  |  06-08-2003

Dat is nog eens makkelijk voor een divxbak, kan ik mooi van afstand de computer besturen, ideaal :D :D :D
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina