Leonardo DiCaprio's 11th Hour 22 april op DVD

11th Hour van Leonardo DiCaprio

Vanaf 22 april beschikbaar op DVD

Warner Home Video brengt op 22 april 2008 – de ´Dag van de Aarde´- de confronterende documentaire 11th Hour uit op DVD. De film werpt een kritische blik op de status van de mondiale milieuproblematiek. 11th Hour is een productie van acteur Leonardo DiCaprio, die ook de presentatie en de voice-over van de documentaire voor zijn rekening neemt. Hij maakt een statement richting de kijker en draagt ideeën aan in de hoop op deze wijze een bedrage te kunnen leveren aan het herstel van ons ecosysteem. DiCaprio is van mening dat het milieu in een crisissituatie verkeert.

Milieuvriendelijke Dvd-verpakking
Geheel in lijn met de documentaire is de DVD verpakt in milieuvriendelijk en 100% recyclebaar materiaal. Daarnaast stoten de gebruikte inkt en coatings een minimum aan schadelijke stoffen uit.

DVD Extra´s
• Gebruiksaanwijzing en oplossingen van de natuur
• Huidige oplossingen
• Onze wonderlijke wereld
• Hoe wij reageren op een dreigende milieuramp
• Vanuit de godsdienst bekeken
Speelduur: 89 minuten

Synopsis 11th Hour
Het is bijna te laat voor de mensheid: nu kunnen we nog van koers veranderen en ophouden met onze race in de richting van een wereldwijde ecologische ramp. Leonardo DiCaprio produceert en vertelt in deze dringende en baanbrekende film wat we gedaan hebben, waar we naartoe gaan en – het allerbelangrijkste – hoe we kunnen veranderen. Denkers als Michail Gorbatsjov, Stephen Hawking, William McDonough en vele andere experts op het gebied van duurzaam ontwerpen, onthullen de kritieke staat waarin de planeet aarde momenteel verkeert. Verbijsterende beelden van overstromingen, branden, orkanen, instortende ijskappen en groeiende afvalbergen worden afgewisseld met beelden van een duurzame toekomst en sporen ons aan om actie te ondernemen. Gaan we boeiende nieuwe technologieën gebruiken en ons gedrag veranderen om onze planeet te redden De crisis doet zich nu voor, maar we beschikken over de oplossingen om deze unieke blauwe planeet te redden voor de generaties na ons.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina