Game of Thrones seizoen 3 is vanaf 19 februari verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

Vanaf 19 februari verkrijgbaar als 5-disc Blu-ray box boordevol bonusmateriaal en 5-disc DVD box, het 3e seizoen van:

Game of Thrones Logo

Game of Thrones - Seizoen 3 Blu-ray Game of Thrones - Seizoen 3 DVD

Warner Bros. Home Entertainment brengt op 19 februari de Blu-ray en DVD uit van het derde seizoen van dé hitserie van het moment: Game of Thrones.  In de met een Golden Globe en 10 Creative Emmy Awards bekroonde epische HBO-serie azen vijf Koningen op de almachtige IJzeren Troon van het koninkrijk Westeros. De Lannisters staan voor de grootste uitdaging ooit om hun macht te behouden en we maken kennis met nieuwe personages, waaronder de duistere Mance Rayder. Dompel jezelf onder in de magische wereld boordevol intriges, bedrog, verraad en machtspolitiek, omrand door een oogstrelend mooie fantasy wereld. Mis niets van de tien nagelbijtend spannende afleveringen en een epische ontknoping, die vriend én vijand shockeert… en ervaar waarom Game of Thrones (IMDB score 9,4) een van de best gewaardeerde series ooit is!

Synopsis Game of Thrones – seizoen 3
In het derde seizoen vormen familie en trouw de overkoepelende thema’s. King’s Landing, de thuisbasis van de Lannisters, vormt wederom het startpunt van de serie. Na de brutale zee-invasie van Stannis Baratheon (Stephen Dillane), de broer van de overleden Koning, hebben de Lannisters de grootste moeite hun macht te behouden. Robb Stark (Richard Madden), Koning van het Noorden, probeert zijn overwinning op de Lannisters uit seizoen twee uit te bouwen en krijgt te maken met tegenslagen, die de machtsbalans in heel Westeros bedreigen.

Nog verder noordwaarts, aan de andere kant van de Muur, maken we kennis met Mance Rayder (Ciarán Hinds) en zijn leger van wildlingen, die een onstuitbare mars naar het Zuiden maken. Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) probeert aan de andere kant van de Narrow een leger van slaven op de been te brengen, na hereniging met haar drie dodelijke draken, en de IJzeren Troon op te eisen. Met alle moordzuchtige plannen van de verschillende Koninkrijken staat velen een onheilspellende finale te wachten...

Game of Thrones kent een zeer ervaren team van regisseurs, waaronder Timothy van Patten (Sopranos, The Wire), Brian Kirk (Tudors, Dexter) en Daniel Minahan (Six Feet Under, True Blood). Carice van Houten zorgt wederom voor een Nederlands tintje aan de serie met haar rol als Melisandre. Seizoen vier van Game of Thrones wordt in het voorjaar van 2014 uitgezonden op HBO.

Bonusmaterialen DVD:
* "A Gathering Storm" - Kijk in deze 14-minuten durende samenvatting terug op de stormachtige gebeurtenissen van seizoen 2 met de cast en crew van Game of Thrones.
* "The Politics of Marriage" - Het concept van het huwelijk in Westeros gaat over machtsspelletjes en politieke allianties. De cast en crew onderzoekt deze eeuwenoude instelling en haar plaats in Game of Thrones.
* "Inside the Wildlings" - Krijg een beter inzicht in de wildlingen en hun verhaal.
* “New Characters of Season 3” - Ontmoet de nieuwe gezichten in seizoen 3: Olenna Tyrell, Missandei, Mance Rayder, Tormund Giantsbane, Orell, Jojen & Meera Reed, Blackfish & Edmure Tully, Thoros van Myr en Beric Dondarrion.
* Deleted/Extended Scenes - Vijf verwijderde en verlengde scenes
* 12 Audiocommentaren van cast en crew, waaronder David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Lena Headey, Emilia Clarke, Michelle Fairley, Kit Harington, Richard Madden en meer..

Bonusmaterialen Blu-ray Disc:
De bonusmaterialen van de Blu-ray Disc bevatten de bonusmaterialen van de DVD en de extra’s:

* In-Episode Guide – Krijg meer achtergrondinformatie over personages, locaties en relevante geschiedenis.
* "The Rains of Castamere" Unveiled – Krijg een diepgaande blik op het creëren van de meest cruciale aflevering van het derde seizoen met commentaar van de cast en crew.
* “The Roots of Westeros” - Ontdek het onderlinge web van relaties, rivaliteit en conflicten tussen de adellijke huizen van Westeros.
* “Histories & Lore” - Leer meer over de mythologie van Westeros, verteld vanuit de verschillende perspectieven van de personages.

Exclusief voor fans: 5-disc Blu-ray box met 4D-puzzel en boxset S1 t/m S3

Game of Thrones Seizoen 3 Limited Edition

Ook verschijnt er een box-set op DVD en Blu-ray Disc met de eerste drie seizoenen van Game of Thrones.

Game of Thrones Seizoen 1-3 Game of Thrones Seizoen 1-3

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina