DVD.nl heeft een nieuwe layout!

DVD.nl heeft een nieuwe layout!

Na ruim anderhalf jaar met de oorspronkelijke layout gedraaid te hebben was het de hoogste tijd om de voorpagina aan de passen aan de ontwikkelingen die zich tijdens het bestaan van de site hebben voorgedaan. Na maanden intern overleg en talloze concepten zijn we tot het uiteindelijke model voor de nieuwe voorpagina gekomen, een model waar wij zelf in ieder geval erg tevreden mee zijn!

Wat is er precies nieuw aan de voorpagina:

Het eerste wat opvalt is de feature. Dit deel van de voorpagina zal gebruikt worden om de meest belangrijke, nieuwtjes, reviews of evenementen uit te lichten.
Verder heeft het nieuws een logischere plek gekregen en lichten we de laatste vier DVD recensies er extra uit met hun coverafbeelding. Daaronder tref je de laatste achtergrond artikelen en hardware reviews aan. Onderaan de pagina vindt je ten slotte informatie over nieuwe DVD releases, discussies op het forum en titels in de pricewatch.

Naar onze mening levert deze extra informatie een meerwaarde op en bovendien is indeling van de pagina logischer geworden. De overige pagina's van de site zijn ook onderhevig aan kleine veranderingen, maar de grootste verandering zit hem in de voorpagina zodat de site niet meteen helemaal anders aanvoelt.

We hopen dat jullie de nieuwe pagina een verbetering vinden, en wensen jullie veel plezier op DVD.nl.

Mocht je bugs of problemen tegenkomen, meldt dat dan in deze thread op het forum aub!

Recente artikelen

Laatste reacties

Jan Bruinsma  |  09-05-2003

Goed werk geleverd beheer, ziet er zeer fraai uit. gr.jan.
Lees meer >

Mark de Jong  |  06-05-2003

Kom zojuist terug van vakantie en zag de nieuwe layout. Netjes gedaan, komt veel professioneler over (y) Alhoewel het wel een beetje wennen is... ;)
Lees meer >

Enric Batista  |  06-05-2003

Nieuwe stijl ziet er leuk uit. Frisser...moderner. Maar pas op dat julllie er niet te commercieel uit gaan zien...net zoals zovele andere dvd-sites. Het prettig...
Lees meer >

Jaded  |  06-05-2003

net zoals de DVD.nl topper, ook erg stijlvol! Wat is dat nu toch met die Topper?! Ik zie nog altijd dezelfde als vroeger ... heb zelfs mijn temp files al ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina