De omkeerbare 007 Die Another Day inlay

Zoals we eerder al meldden beschikt de nieuwe Die Another Day DVD over een dubbelzijdige cover. De kant die bij aankoop zichtbaar is past namelijk niet bij de overige DVD's uit de 007-collectie en om te zorgen dat de DVD toch niet zal misstaan als aanvulling op de overige films is dus ook een zwarte cover ontworpen. We willen jullie deze collectie-cover niet onthouden, en bij deze dus een afbeelding van beide afbeeldingen op de omkeerbare inlay:

Recente artikelen

Laatste reacties

Daniel1974  |  18-05-2003

Zeer slim gedaan, ik was al bang, omdat ik het graag zo wou houden en ik anders een nogal opvallende Die Another Day aan het einde zou hebben. Ik heb de fil...
Lees meer >

Frank  |  17-05-2003

Waar is de box voor 199 euro te koop ?? Ik geloof dat die voorlopig uit de handel is i.v.m. een rechtenkwestie bij een van de films.
Lees meer >

Oudgebruiker3  |  16-05-2003

Misschien een idee voor de makers om er een kogel achter te plakken? Daar zat ik ook al aan te denken ;) Ze kunnen ook de gezichten van de vijf Bonds d'r op ...
Lees meer >

Ricardo Mulder  |  16-05-2003

Misschien een idee voor de makers om er een kogel achter te plakken? Voor de volgende films. Maar zal wel weer niet zo gaan ben ik bang voor.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina