De komische horrorfilm Ghost Team One vanaf 15 januari direct op DVD

Huiveren èn lachen met komische horrorfilm

GHOST TEAM ONE

Vanaf 15 januari direct op DVD

Ghost Team One DVD
Universal Pictures Benelux brengt 15 januari 2014 Ghost Team One, de angstaanjagend grappige horrorfilm uit op DVD. In deze hilarische, maar ook nagelbijtend spannende horrorfilm ontdekken twee door seks geobsedeerde vrienden tijdens een feest dat er in hun huis iets angstaanjagends rondwaart. Als een mooie meid vervolgens heilig gelooft dat er een geest ronddwaalt in het huis, vatten de twee vrienden het plan op om een documentaire te maken over de moord die in hun huis heeft plaatsgevonden. Met Ghost Team One zit je op het puntje van je stoel van angst.... of beland je op de grond van het lachen!!


Synopsis

In Ghost Team One willen twee huisgenoten, Sergio (J.R. Villarreal) en Brad (Carlos Santos), indruk maken op de mooie Fernanda (Fernanda Romero). Zij is ervan overtuigd dat de geest van een vermoorde vrouw in hun huis ronddoolt. De jongens besluiten een documentaire te maken over een moord die vele jaren geleden in hun huis gepleegd is. Tijdens het opnemen van de documentaire vinden verschillende angstaanjagende paranormale activiteiten plaats. Tot hun eigen verbazing constateren ze dat er niet alleen echt een geest door hun huis dwaalt, maar dat deze geest een oogje op hen heeft... Sergio en Brad ontdekken dat niet alleen zijzelf en Fernanda gevaar lopen, maar dat ook hun huisgenoot niet veilig is. Het is aan Ghost Team One om de geest van lichte zeden uit het huis en het lichaam van hun huisgenoot te jagen.

Ghost Team One is geproduceerd door Hernany Perla (My Bloody Valentine) en Adam Mutchler. De film is geregisseerd door Ben Peyser (Sucks Less with Kevin Smith) en Scott Rutherford (schrijver van ‘Workaholics'). De cast bestaat onder meer uit steracteur en komiek Carlos Santos (Austin & Ally), J.R. Villarreal (CSI:Miami, Ghost Whisperer, House M.D.), Tony Cavalero (Son of a Pitch) en Fernanda Romero (Drag Me to Hell, The Eye).

De DVD Ghost Team One bevat de volgende bonusmaterialen:
- Deleted Scenes
- Chuck's Video Diary
- Bloopers
- Behind the Scenes

Speelduur: 82 minuten
Kijkwijzer: 16 jaar
Consumentenadviesprijs: € 9,99 (DVD)

Releasedatum: 15 januari 2014

Paramount

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina