Columbia: Nieuwe (Superbit) DVD's

Trapped

Filmgegevens:

Cast:
Kevin Bacon (Hollow Man, Stir of Echoes, Apollo 13)
Courtney Love (People vs. Larry Flint, Feeling Minesota)
Charlize Theron (15 minutes, The Ciderhouse Rules, The Devil’s Advocate)
Stuart Townsend (Queen of the Damned, Shooting Fish)

Regie:
Luis Mandoki (Message in a bottle, When a man loves a woman)

Producenten:
Mimi Polk (White Squall, 1492, Conquest of Paradise, Thelma & Louise)
Luis Mandoki

Releasedatum: 22 mei op Koop-dvd en -video

De angst van iedere ouder

Als je denkt dat je leven op rolletjes loopt; je hebt allebei een leuke baan, een schitterend huis en een lieve dochter, dan slaat het noodlot extra hard toe. Een freak (Kevin Beacon) kidnapt je kind en vertelt trots dat hij de ideale misdaad heeft uitgevonden. Voor slechts 250.000 dollar wordt het meisje 24 uur later vrijgelaten, en als de ouders hem toch aangeven, dan worden zij vermoord door z’n partner. Reden temeer om mee te werken.

Dan blijkt dat het ontvoerde meisje zwaar astmatisch is en ieder moment een dodelijke aanval kan krijgen. Het plan van de freak heeft hierin niet voorzien. Ook niet in de vastberadenheid van de vader die alles op het spel zet om zijn dochter te redden. Een beklemmende thriller die je van begin tot eind op het puntje van de
stoel houdt.

DVD Extra’s
• Alternatief einde
• Commentaar van de regisseur Luis Mandoki
• Verwijderde scenes
• Filmografieen cast en crew
• The Making of Trapped
• Bioscoop trailer
• Promotie trailer

Married with Children

Gegevens:

Cast:
Ed O’Neill Al Bundy
Katey Seagal, Peggy
Christiana Applegate Kelly
David Faustino Bud
Buck Buck Bundy (de hond)

Amanada Bearse Marcy Rhoades D’Arcy
David Garrison Steve Rhoades
Ted McGinley Jefferson D’Arcy

Releasedatum: 8 mei op koop-dvd

Met de Bundy’s op de bank

"A Bundy never wins, but a Bundy never quits." Dit levensmotto van Al Bundy uit de serie Married with Children is maar voor de helft waar. De Bundy’s winnen namelijk wel degelijk en stoppen doen ze al helemaal niet. De serie is inmiddels zelfs een van de langstlopende op de Nederlandse en buitenlandse televisie.

De makers van Married with Children hadden in het begin ook niet kunnen vermoeden dat het leven van een schoenenverkoper en zijn gestoorde familie zó populair zou worden. Want daar draait het natuurlijk allemaal om in Married with Children: de belabberde kookkunsten van Peggy, de domheid van Kelly, het miserabele vesiergedrag van Bud en vooral de hel die Al Bundy’s leven noemt. Voeg al deze elementen samen en je hebt een dysfunctioneel gezin zonder weerga. Waar wel weer heel hard om gelachen kan worden!

En voor al die fans die er maar geen genoeg van kunnen krijgen, is Married with Children vanaf 8 mei eindelijk ook op DVD verkrijgbaar. Deze schijf bevat de leukste afleveringen uit de serie, waaronder een unieke aflevering die in de VS verboden werd en dus nog nooit eerder op televisie is vertoond. De DVD laat je opnieuw kennis maken met Al, Peggy, Kelly en Bud. Wie dus ook alweer wil weten waarom ‘ie niet z’n hand in zijn broek kan steken zonder opmerkingen naar het hoofd te krijgen of waarom big hair nooit meer in de mode zal komen, moet deze DVD in huis halen.

Taboo

Filmgegevens

Cast:
Nick Stahl ( Terminator 3: Rise of the Machines, The thin red line)
Eddie Kaye Thomas (American Pie 1 en 2)
January Jones ( Anger Management (2003), The Glass House)
Lori Heuring (Mulholland Drive)
Derek Hamilton
Amber Benson ( The Crush)

Regisseur:
Max Makowski

Releasedatum: vanaf 20 mei te huur, vanaf 22 mei te koop op dvd

Wat is jouw geheim?

De definitie van een taboe: Het verbod om bepaalde zaken aan te raken, te zeggen of te doen uit angst voor directe vergelding door een bovennatuurlijke kracht. Zes jonge mensen spelen uit verveling een taboe-spel waarbij je anoniem ja of nee antwoordt op een zeer persoonlijke vraag. Dan blijkt dat iedereen wel een geheim te verbergen heeft. Maar wie is de hoer, wie is de heimelijke homo, wie doet het met minderjarigen, wie is de verkrachter en wie is de hypocriet? De uitkomsten zijn schokkend en confronterend. Het spel wordt snel door iedereen lacherig afgedaan als onzin.

Een jaar later komt het zestal op Oudejaarsavond bij elkaar. Om middernacht wordt er een anoniem pakje bezorgd met de kaartjes van het eerder gespeelde Taboe-spel. In een rap tempo neemt een bovennatuurlijke kracht de controle over de situatie en worden de verborgen waarheden van iedereen pijnlijk duidelijk. Maar wie is de echte hypocriet? Een verrassende film met een einde dat het laatste taboe doorbreekt.

Columbia Tristar Home Entertainment
presenteert nieuwe Superbit-titels

De Superbit DVD’s van Columbia Tristar Home Entertaiment zijn de top op DVD-gebied. Deze titels bevatten namelijk geen extra’s, maar de uitgespaarde ruimte op de schijf is gebruikt om de geluids- en beeldkwaliteit van de films optimaal te verbeteren ten opzichte van gewone DVD’s. Alleen echt speciale titels komen in aanmerking voor deze Superbit-behandeling.
Voor iedereen die dus echt wil genieten van meeslepende klassiekers en de spannendste blockbusters, zijn de Superbit-titels een must! Vooral de bezitters van een Home Cinema Center, zullen het kwaliteitsverschil zeker opmerken.

Met het Superbit-formaat komt CTHE daarmee tegemoet aan alle filmpuristen. Die kunnen 8 mei aanstaande dan ook de volgende, fantastische Superbit-titels verwachten:

- Das Boot (director’s cut)
- Shakespeare in Love
- Gladiator
- The Fast and the Furious


Later in het jaar zal deze selectie aangevuld worden met topfilms als

- Legends of the Fall
- Hannibal
- The Mummy Returns
- Men in Black 2
- Lawrence of Arabia(digitally mastered)
- Bad Boys
- John Carpenter’s Vampires
- The One
- Triple X


Columbia TriStar Home Entertainment bracht al eerder de volgende Superbit titels uit:

- Vertical Limit
- A Knight’s Tale
- Crouching Tiger Hidden Dragon
- Patriot
- Anaconda
- Gattaca
- Desperado
- Charlie’s Angels
- Men in Black
- Godzilla
- Johnny Mnemonic
- Snatch
- The Mask of Zorro
- Bram Stoker’s Dracula
- Hollow Man
- The Bone Collector

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank J.  |  14-04-2003

Ja,het wordt inderdaad een 2 disc uitgave,maar alleen omdat deze film zo lang duurt,en de film dus over 2 schijfjes verdeeld wordt. Dus geen extra's op de tw...
Lees meer >

kruspe  |  14-04-2003

Op de site van DVD-Home staat dat de superbit van Das Boot een 2 disc word (releaselijst). Weet iemand hier wat meer over, bijv. of het waar is? Heeft de regio ...
Lees meer >

Robert F.  |  14-04-2003

Op de site van DVD-Home staat dat de superbit van Das Boot een 2 disc word (releaselijst). Weet iemand hier wat meer over, bijv. of het waar is? Heeft de regio ...
Lees meer >

Frank J.  |  08-04-2003

Ligt dat aan mij of heeft deze site geen scroll bars :?:hier wel links zie je boven en onder pijltjes staan
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina