Buena Vista: Signs en The Sixth Sense als duo-pack


Buena Vista Home Entertainment presenteert

Onwaarschijnlijk voordeel

Signs nu samen met The Sixth Sense als Double Pack
Verkrijgbaar vanaf 5 juni 2003 op VIDEO en DVD

5 juni 2003 brengt Buena Vista Home Entertainment zowel op KOOPVIDEO als –DVD een uniek Double Pack uit met onwaarschijnlijk voordeel. Als men de supernational thriller Signs (inclusief extra features op de DVD) met Mel Gibson en Joaquin Phoenix koopt, krijgt men de nummer één thriller aller tijden The Sixth Sense met Bruce Willis bijna gratis. Adviesprijzen Double Pack: video € 17,99 / DVD € 27,99.

SIGNS
Een bovennatuurlijk spannende thriller over geloven in wonderen òf het accepteren van het toeval.
Signs hield wereldwijd miljoenen aan hun bioscoopstoel genageld. Het is een echte M. Night Shyamalan film (scenario en regie) die met zijn films The Sixth Sense en Unbreakable al toonde zenuwslopende thrillers te kunnen maken.
De belangrijkste rollen worden gespeeld door de internationale superster Mel Gibson
(Lethal Weapon films, de Mad Max serie, Ransom, Payback, What Women Want, Braveheart, The Patriot) en Joaquin Phoenix (Gladiator, Quills, To Die For). Voor Mel Gibson is Signs nu al zijn meest succesvolle film ooit.

Het leven van voormalig dominee Graham Hess (Mel Gibson) en zijn gezin verandert op slag als hun graanveld voorzien blijkt van een ingewikkeld patroon van cirkels en lijnen. Als hij samen met zijn broer Merril (Joaquin Phoenix) op zoek gaat naar de betekenis achter deze mysterieuze tekens, ontdekken ze dat ze niet de enigen zijn die vreemde gebeurtenissen waarnemen. Is alles toeval of is er werkelijk iets bovennatuurlijks gaande?

DVD

Technische gegevens
• Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Russisch. DTS: Engels. THX gecertificeerd.
Ondertiteling: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Russisch / Estlands / IJslands / Zweeds / Noors / Deens / Fins / Nederlands. 1.85:1 / 16x9.


BONUSMATERIAAL
• Signs: the making of
• Niet eerder vertoonde scènes
• Storyboards: scènes bezien vanuit meerder gezichtspunten
• Nights eerste science-fiction-film
Touchstone Home Entertainment. Genre: thriller. Speelduur: 102’ (exclusief bonusmateriaal). Keuring: 16 jaar.



THE SIXTH SENSE
Met maar liefst zes Oscar Nominaties, waaronder die van Beste Film, blijft The Sixth Sense de nummer één thriller aller tijden.
De hoofdrollen worden gespeeld door Bruce Willis, Toni Collette, Olivia Williams en Haley Joel Osment. Producent: Frank Marshall, Kathleen Kennedy, Barry Mendel.
Scenario en regie: M. Night Shyamalan (Signs, Unbreakable)

Met zijn buitengewone ingetogen acteerwerk speelt Bruce Willis de pakkende hoofdrol van een vooraanstaande kinderpsycholoog, die wordt gekweld door de pijnlijke herinnering aan een patient, die hij niet heeft kunnen helpen. De voor een Oscar genomineerde Haley Joel Osment (Forrest Gump) is het angstige acht jaar oude jongetje Cole Sear, dat gekweld wordt door ongewilde en angstaanjagende verschijningen van dolende bewoners uit het rijk der doden. De ontdekking van Cole’s zesde zintuig heeft voor hen beiden mysterieuze en onvoorspelbare gevolgen.

DVD
Technische gegevens
• Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels.
DTS: Engels. THX gecertificeerd. Dolby Surround 2.0 Tsjechisch.
Ondertiteling: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Nederlands / Tsjechisch. 1.85:1 / 16x9.
Hollywood Pictures Home Video. Genre: thriller. Speelduur: 103 minuten. Keuring: 16 jaar.

Recente artikelen

Laatste reacties

Gerben van der Leun  |  02-06-2003

Signs vond ik niet goed, de verpakking van The Sixth Sence is afgrijselijk. Toch maar niet! Inderdaad ik heb het gevoel dat de maatschappij de films niet ser...
Lees meer >

Sander Haarmans  |  02-06-2003

Ik heb deze dus bij de MM gekocht omdat ik Signs nog wilde (€14,99 vind ik niet te veel voor deze film) maar wat dus wel grappig is, is dat de dvd van The Sixth...
Lees meer >

Marc Raps  |  02-06-2003

Beetje loos. Maak dan gewoon een mooie Shyamalan box met The Sixth Sense, Unbreakable, en Signs, plus alle extra's. - Marc
Lees meer >

Frank  |  02-06-2003

De marketingafdeling is niet echt denderend bij Buena Vista.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina