Pagina 52 van 114 EersteEerste ... 24248495051525354555662102 ... LaatsteLaatste
De resultaten 1.276 tot 1.300 van 2847 worden weergegeven.
  1. #1276

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Melzz Bekijk bericht
    Het lijkt me vrij duidelijk dat je de hele film met een dikke vette knipoog moet nemen...

    Maar als het op de achterkant van de hoes staat....dan zal het wel zo zijn he.....
    Pervert! (2005)
    Het is een mengsel van borsten, bloed en opgeblazen borsten... ochja ook nog horror. Is dat verkeert nee ik vind van niet. Vanaf het eerst moment merk je gewoon dat de film zich geen moment serieus neemt. Flauwe humor, vooral oneliners worden gemengd met grote borsten. What's my name? When was I bourne? What's the capital of Maryland?" Het slaat echt allemaal op niets vooral als je erachter komt dat de moordenaar een zeer apart iemand is. Laat je niet misleiden met de hoes van de dvd, want dit is geen porno meer een parodie. Minpunt is dat de film te lang is terwijl hij nog geen 1 uur en 20 minuten duurt waardoor je toch vaker op je horloge kijkt dan normaal. Ochja, kijk deze niet nuchter maar gewoon met een stel maten en bier.

  2. #1277

    Standaard

    Mallrats (Kevin Smith, 1995)
    In deze bij vlagen grappige film van Kevin Smith leren we wat Mallrats zijn. Mensen die de hele dag zonder iets te kopen in een winkelcentrum hangen. Brodie (Jason Lee) is een van die mensen. Een comicfan die zijn vriendin laat verslonzen en liever achter zijn sega zit. Dat kan natuurlijk niet goed gaan en niet lang nadat zijn broertje vrijgezel geraakt overkomt hem hetzelfde. Dan is er maar 1 ding wat je kan doen. Samen de hele dag in het winkelcentrum hangen om met een plan te komen om de dames terug te winnen. En wie kunnen je dan beter helpen dan Jay en Silent Bob. Zelfs voor een Kevin Smith film is het verhaal erg matig. In zijn andere films redden zijn humor en zijn spitsvondige dialogen de film, maar in Mallrats valt dat tegen. Enig pluspunt is Jason Lee die erg geestig zijn rol speelt. ***
    Royal O'Reilly Tenenbaum (1932-2001) Died Tragically Rescuing His Family From The Remains Of A Destroyed Sinking Battleship.

    My Dvd's & Blu Rays | WhatIWatch

  3. #1278

    Standaard

    Rio Bravo: Deze westerns doen me lang zoveel niet als bv de spaghettiwesterns of de westernsfilms van Peckinpah, dit is mij allemaal wat te hollywood. Maar wel toegegeven beste western die ik ooit heb gezien van John Wayne. een schamele 7/10

  4. #1279

    Standaard

    Rome seizoen 1

    Eindelijk heb ik deze prachtige serie helemaal gezien. En het was de moeite waard. Het toont echt dat alles uit de kast is gehaald om Rome er zo authentiek mogelijk uit te laten zien. Je kan de stank in de sloppenwijken bijna ruiken.
    Het acteerwerk, met name van de hoofdrollen is zeer degelijk en niets op aan te merken. Vooral de rol van Julius Ceasar vond ik geweldig, en ook die van Pullo die wel in elke aflevering zorgt voor de 'comic relief'. Of het allemaal historisch correct is kan ik niet beoordelen, maar ik vond de verhaallijn vrij goed neergezet. Af en toe zakte het wel een beetje in, met name de scènes rond de families haalden de vaart uit het verhaal. Ook vond ik het jammer dat er niet meer grote veldslagen getoond werden, misschien was het geld op?
    Maar goed, ik heb me goed vermaakt en kijk uit naar seizoen 2
    "It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen."-Alex de Large

  5. #1280

    Standaard

    Zojuist Aurora bekeken, een film die gaat over een meisje dat nabij de kerncentrale van Chernobyl rondliep ten tijde van de ramp. Haar droom om een balletdanseres te worden valt gelijk in duigen wanneer ze hoort dat ze ernstig ziek is. Helaas voor haar wordt het zelfs erger, ze moet naar Amerika om daar geholpen te worden met stralingsziekte. Bij toeval ontmoet ze een van de beroemdste balletdansers die zich veel te goed voelt voor het arme meisje wanneer zij hem aanspreekt in het ziekenhuis. Echter hij raakt zo ontroerd waarna de twee een sterke band krijgen.

    De film komt uit Oekraïne en was hun inzending voor de Oscars, helaas kreeg deze film niet de nominatie maar dat de film absoluut goed is dat is te zien. Zelfs als je geen Russisch kent is deze film erg ontroerend.

    Ik vond het persoonlijk een van de beste films die ik het afgelopen jaar heb gezien. Absoluut een aanrader als je houdt van een goed drama. Goed acteerwerk en er zat zelfs een hollywood ster in (waar ze erg trots op waren dat hij meedeed al klonken de gesprekken in het Engels een beetje nep (in de trent van Japanse films in het Engels vertaald).
    Ikran is not horse!

  6. #1281

    Standaard

    The Librarian 6.5/10

    Viel niet tegen, Dr John Carter is best grappig ! jammer dat special effects vaak mager zijn (v.b. scene brug over waterval)

  7. #1282

    Standaard

    The Butterfly Effect
    In Nomine Magni Dei Nostri Satanas

  8. #1283

    Standaard

    Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer (7.0) Hij is me goed meegevallen
    **** Mijn Traderstatus (160+ trades)

  9. #1284

    Standaard

    Gisteren:

    - The Messenger: The Story of Joan of Arc (1999)
    7.0/10.0
    Een redelijke film, maar duurt in mijn ogen te lang. Het verhaal is her en der rommeling maar zit wel aardig in elkaar. Voor de rest een redelijke film, maar niet meer dan dat.

    - The Shawshank Redemption (Frank Darabont, 1994)
    8.0/10.0
    Tim Robbins en Morgan Freeman zetten hier top acteer prestaties neer. Hier erg van genoten. Het verhaal in de film is ook goed en op het bijna laatst ook verrassend. De volgende keer zal ik deze gaan kijken als me de ogen niet bijna dichtvallen, zodat ik wat beter van dit alles kan ''genieten''.
    Laatst aangepast door Pretender : 29-07-2007 om 12:03
    Onze dvd's l Filmlijstje

    'De geschiedenis leert ons dat we niets leren van de geschiedenis'.

  10. #1285

    Standaard

    Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
    Het is Harry's derde jaar op Hogwarts. Een gevaarlijke massamoordenaar, Sirius Black, is ontsnapt uit de Azkaban gevangenis, en iedereen is er van overtuigd dat hij er op uit is om Harry te vermoorden. Terwijl hij leert om te gaan met de Dementors die naar Hogwarts zijn gestuurd om de school te beschermen leert Harry het verontrustende verhaal van Black, en zijn connecties met Harry's familie. Voor mij worden de films steeds leuker en spannender. Enigste vervelende vind ik dat steeds de nieuwe leraar van Hogwarts niet pluis is. 't Gaat vervelen. Verder gewoon top. 8

  11. #1286

    Standaard

    Zojuist:

    - Marche de l'empereur, La (Luc Jacquet, 2005)
    7.5/10.0
    March of the Penguins, NL versie met Urbanus.
    Achteraf spijt ervan dat ik niet de versie met Morgan Freeman gekocht heb. Moest in het begin erg eraan wennen dat Urbanus zo'n serieus verhaal verteld.
    Prachtige beelden, leerzaam verhaal. Enigszins verveelde het me wel op den duur. Een documentaire die ik niet een 2e keer zal bekijken maar het was een kijkbeurt wel waard.
    Laatst aangepast door Pretender : 29-07-2007 om 17:24
    Onze dvd's l Filmlijstje

    'De geschiedenis leert ons dat we niets leren van de geschiedenis'.

  12. #1287

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Pretender Bekijk bericht
    Zojuist:

    - Marche de l'empereur, La (Luc Jacquet, 2005)
    7.5/10.0
    March of the Penguins, NL versie met Urbanus.
    Achteraf spijt ervan dat ik niet de originele versie met Morgan Freeman gekocht heb. Moest in het begin erg eraan wennen dat Urbanus zo'n serieus verhaal verteld.
    Prachtige beelden, leerzaam verhaal. Enigszins verveelde het me wel op den duur. Een documentaire die ik niet een 2e keer zal bekijken maar het was een kijkbeurt wel waard.
    de originele versie is de Franse versie hoor! Daar hebben de 3 typetjes (papa, mama, baby) allemaal een eigen (Frans) stemmetje!
    Royal O'Reilly Tenenbaum (1932-2001) Died Tragically Rescuing His Family From The Remains Of A Destroyed Sinking Battleship.

    My Dvd's & Blu Rays | WhatIWatch

  13. #1288

    Standaard

    The Illusionist
    Geweldige film vond ik. Verhaal wist me eigenlijk de hele tijd te boeien en met name Norton vond ik fantastisch spelen. Ook het einde kwam voor mij als een verrassing, al ben ik de enige als ik het zo lees

  14. #1289

    Standaard

    Gisteren:
    Ocean's Twelve. Perfect vervolg op Ocean's 11

    Saw 3. Lekker horror met zeer goeie verhaallijn en wederom spetterende effects en moordspelletjes

    Gehele weekend:
    Verder nog wat verdwaalde afleveringen van Alias Seizoen 5, Friends seizoen 2 en medisch centrum west seizoen 1
    idd: Diana en ik zijn een dvd-stelletje

  15. #1290

    Standaard

    Vanmiddag nog gezien:
    - The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (Garth Jennings, 2005)
    1.0/10.0
    Na driekwartier ''geleden'' te hebben, deze boutfilm uitgezet.
    Echt niets, maar dan ook niets aan deze film is goed te noemen.

    - Click (Frank Coraci, 2006)
    6.0/10.0
    De film begon aardig maar kakte behoorlijk in. Wist me niet blijvend te boeien.
    Leuk voor een keertje maar echt niet meer.
    Onze dvd's l Filmlijstje

    'De geschiedenis leert ons dat we niets leren van de geschiedenis'.

  16. #1291

    Standaard

    Die Hard 4.0 ***

    Regie: Len Wiseman (2007)

    Helaas was deze vierde ‘Die Hard’ film niet bepaald de zorgeloze knaller waar ik op gehoopt had, er schort nogal een en ander aan deze film. Heel simpel gezegd is dit gewoon een inferieure aflevering van ‘24’, waar de film akelig veel overeenkomsten mee vertoont, zonder ergens het niveau van die serie te halen, noch qua scenario, noch stilistisch gezien. Len Wiseman imponeert niet bepaald met zijn hap en snap visuele stijl welke niets meer is dan een stuurloos rommeltje. De matte kleuren lijken bedoeld om de film een realistisch karakter te geven, iets waar ook de toch wel serieuze boodschap van de film op aan lijkt te sturen, maar iedere vorm van realisme wordt bruut teniet gedaan door de overdadige ongeloofwaardigheden die de film plagen. Nu moesten de ‘Die Hard’ films natuurlijk immer met een flinke korrel zout genomen worden, maar juist een knipoog binnen een verder realistisch raamwerk maakten die films zo uniek, het was met een beetje goede wil uiteindelijk als geloofwaardig te zien. Hier is de balans bij vlagen echter volledig zoek en lijkt John McClane vaker op een superheld uit een Marvel stripverfilming dan op een mens van vlees en bloed. Daar staat gelukkig tegenover dat Bruce Willis nog steeds een subliem figuur is en dat allerlei grappen ook echt fantastisch zijn, maar helaas komt de film hiermee nergens echt boven de middelmaat uit. Je hoopt dat de producenten inzien dat de steeds terugkerende grap dat McClane een fossiel is die niet meer in het digitale tijdperk past ook van toepassing is op de algehele ‘Die Hard’ formule: de rek is er nu toch duidelijk uit.

    Flags of our Fathers ***1/2

    Regie: Clint Eastwood (2006)

    Ik ben blij dat ik alsnog de mogelijkheid kreeg om deze tegenhanger van Letters from Iwo Jima in de bioscoop te zien, omdat deze films zich toch wel enigszins verhouden als yin tot yang. En net als die andere film is dit ook een puike film zonder tot echt grote hoogten te stijgen, waarbij ik ‘Letters’ toch nog beduidend sterker vond. Het was even zeer prettig om tussen alle hedendaagse visuele montage bombardementen de rustige en heldere stijl van Eastwood te mogen aanschouwen, die nog de tijd durft te nemen om zijn verhaal te vertellen en dat doet middels een bijzonder klassieke stijl waarin niet op ieder moment gemonteerd dient te worden. De eerste helft vond ik aanzienlijk sterker dan de tweede, waarin de film toch redelijk als een plumpudding inzakt en zich een weg naar het einde toe zeurt, waarbij helaas duidelijk merkbaar is dat ‘Crash’ scenarist Paul Haggis aan het werk geweest is en de parallellen met die film nogal zichtbaar worden. Neemt niet weg dat de eerste helft erg de moeite waard is en zeker als je ‘Flags of our Fathers’ en ‘Letters from Iwo Jima’ naast elkaar legt mag gerust gesproken worden van een bijzondere filmervaring.
    The only mature I care about is Victor Mature - The Boys in the Band

    Filmblog | DVD's/Blu-ray's | Filmlijstje | Last.fm

  17. #1292

    Standaard

    The Good Sheppard: Erg goede film en een geweldig regiedebuut voor De Niro.Ik heb me in de meer dan 2,5 uur toch geboeid zitten te kijken. Wat ik wel jammer vond is dat Matt Damon en Angelina Jolie na 20 jaar later in de film er niet veel ouder uitzagen, maar dit werd wel weer gecompenseerd met zeer goed acteerwerk. Er gebeurt zoveel in deze film dat een 2e keer kijken zekers de moeite waard zal zijn. 8.5/10

  18. #1293

    Standaard

    Gisteren:

    Ace In The Hole
    Lekkere donkere, gritty film van Billy Wilder waarin hij ongezoute kritiek uit op de Amerikaanse media en vooral op de manier waarop ze alles doen om aan een goed krantenartikel en goede verkoopcijfers te komen. Kirk Douglas is fenomenaal als de harde, cold hearted Chuck Tatum die bij toeval op het artikel stuit waar hij al lang op wacht om zo een goed verkopende reporter te kunnen worden.
    Met een rauwe mix van drama, wat humor en een beetje film noir weet Wilder de spanning er tot het einde erin te houden. Door het fantastische einde zal de film je lang bij blijven.
    Ik heb genoten van begin tot einde. Zeker een aanrader!

    8,3/10

    Na afloop bedacht ik me dat ik eigenlijk redelijk weinig Wilder films in m`n collectie heb. Iemand nog goede tips?
    Inmiddels in bezit:
    - Double Indemnity
    - Sunset Boulevard
    - Ace In The Hole
    - Sabrina
    - Some Like It Hot
    - The Apartment
    New: The Last Warning - MoC LE, Vampyr - MoC LE
    Coming ASAP: -

  19. #1294
    Senior Member
    Registratie datum
    Jul 2005
    Woonplaats
    Berkel en Rodenrijs

    Standaard

    A Love Song for Bobby Long
    Erg goede film. Uitstekende optredens van Scarlett Johansson en John Travolta, mooie kleurrijke beelden. Ook een erg goede soundtrack vond ik, de muziek paste erg goed bij de film.

    8,0


    Der Untergang
    De DVD heeft lang in mijn kast gestaan en uiteindelijk dan op gezet. Bruno Ganz speelt de rol van Hitler werkelijk fantastisch, de waanzin die Hitler uitkraamt is briljant. Na de zelfmoord van Hitler duurt de film mij echter wat te lang...

    7,5

  20. #1295

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door TheGodfather Bekijk bericht
    Na afloop bedacht ik me dat ik eigenlijk redelijk weinig Wilder films in m`n collectie heb. Iemand nog goede tips?
    Inmiddels in bezit:
    - Double Indemnity
    - Sunset Boulevard
    - Ace In The Hole
    - Sabrina
    - Some Like It Hot
    - The Apartment
    Daarmee heb je toch wel de meeste toppers in huis, met 'The Apartment' als mijn favoriete Wilder, een van mijn favoriete Hollywoodfilms zelfs. Zeker 'The Lost Weekend' (welke ik hier al 5000 keer heb aangeraden, dus een keer extra kan er nog wel bij ), 'Witness for the Prosecution' en 'Stalag 17' zijn nog dikke aanraders.
    The only mature I care about is Victor Mature - The Boys in the Band

    Filmblog | DVD's/Blu-ray's | Filmlijstje | Last.fm

  21. #1296

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door TheGodfather Bekijk bericht
    Gisteren:

    Ace In The Hole
    Lekkere donkere, gritty film van Billy Wilder waarin hij ongezoute kritiek uit op de Amerikaanse media en vooral op de manier waarop ze alles doen om aan een goed krantenartikel en goede verkoopcijfers te komen. Kirk Douglas is fenomenaal als de harde, cold hearted Chuck Tatum die bij toeval op het artikel stuit waar hij al lang op wacht om zo een goed verkopende reporter te kunnen worden.
    Met een rauwe mix van drama, wat humor en een beetje film noir weet Wilder de spanning er tot het einde erin te houden. Door het fantastische einde zal de film je lang bij blijven.
    Ik heb genoten van begin tot einde. Zeker een aanrader!

    8,3/10
    Inderdaad een fantastische film, Wilder gaat nog even een paar stappen verder dan in Sunset Boulevard. Waar hij in Sunset Boulevard afrekent met Hollywood, rekent hij hier af met het sensatie-zoekende publiek. Douglas balanceert soms net op het randje, maar hij weet constant te overtuigen, erg knap. En wat een krachtig einde, met dat laatste shot, moet toch wel één van de best eindes zijn die ik gezien heb.

    Je zou trouwens vanavond Witness for the Prosecution op kunnen nemen of kijken. Hij begint volgens mij om half 12 op NL 2.
    Laatst aangepast door wiljan : 29-07-2007 om 18:47

  22. #1297

    Standaard

    Witness for the Prosecution is vanavond de film van zomergasten op nederland 2.

  23. #1298

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Brakhage Bekijk bericht
    Daarmee heb je toch wel de meeste toppers in huis, met 'The Apartment' als mijn favoriete Wilder, een van mijn favoriete Hollywoodfilms zelfs. Zeker 'The Lost Weekend' (welke ik hier al 5000 keer heb aangeraden, dus een keer extra kan er nog wel bij ), 'Witness for the Prosecution' en 'Stalag 17' zijn nog dikke aanraders.
    Vanavond of morgen maar eens opzoeken. Thanks

    Citaat Oorspronkelijk gepost door wiljan Bekijk bericht
    En wat een krachtig einde, met dat laatste shot, moet toch wel één van de best eindes zijn die ik gezien heb.
    Deed me een beetje denken aan James Cagney in The Public Enemy

    Je zou trouwens vanavond Witness for the Prosecution op kunnen nemen of kijken. Hij begint volgens mij om half 12 op NL 2.
    Jammer dat ie zo laat begint
    Moet morgen weer vroeg op...
    New: The Last Warning - MoC LE, Vampyr - MoC LE
    Coming ASAP: -

  24. #1299

    Standaard

    Sleepy Hollow en Once Upon A Time In The West vandaag gekeken.

  25. #1300

    Standaard

    Sunset Boulevard 9/10

Pagina 52 van 114 EersteEerste ... 24248495051525354555662102 ... LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •